کد خبر: 14907
1404/02/08 - 13:58


در اختتامیه طرح خودمراقبتی، آگاه‌سازی، تاب‌آوری و مهارت‌ورزی (خاتم) مطرح شد؛

آسیب‌های روانی فضای مجازی

سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان: وابستگی شدید به اینترنت و فضای مجازی نوجوانان و جوانان به آسیب‌های اجتماعی منجر شده است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ سمیه محرمی: رویداد استانی طرح خودمراقبتی و آگاه‌سازی با تاکید بر تاب‌آوری و مهارت‌ورزی (خاتم) و جشن روز دختر با حضور برگزیدگان این طرح در زنجان دوشنبه 8 اردیبهشت‌ماه سال‌جاری در زنجان برگزار شد.

لیلا ندرلو سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان با اشاره به اینکه دختران باید در عرصه‌های علمی، هنری و فرهنگی نقش‌آفرینی کنند، اظهار کرد: تأثیر تکنولوژی و فضای مجازی بر زندگی اجتماعی دانش‌آموزان باید بررسی شود.

سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان با اشاره به افزایش استفاده از گوشی‌های هوشمند و آموزش‌های مجازی عنوان کرد: این شرایط وابستگی شدید به اینترنت و فضای مجازی ایجاد کرده که در برخی موارد به آسیب‌های اجتماعی منجر شده است.

وی با بیان اینکه جنگ رسانه‌ای و فضای مجازی، نیازمند مدیریت هوشمندانه است، اضافه کرد: این موضوع تنها از طریق افزایش سواد رسانه‌ای در میان خانواده‌ها و دانش‌آموزان صورت می‎گیرد. 

ندرلو با اشاره به اینکه نقش خانواده‌ها به دلیل اینکه نخستین نهاد اجتماعی در شکل‌گیری شخصیت کودکان هستند، بسیار حائز اهمیت است، عنوان کرد: از والدین درخواست می‌شود که با افزایش آگاهی خود در زمینه فضای مجازی، فرزندانشان را به استفاده صحیح از تکنولوژی هدایت کنند.

سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان بیان کرد: همچنین بر اهمیت سواد رسانه‌ای و نقش آموزش و پرورش در ارتقای این دانش تأکید شد.

وی با اشاره به جایگاه دختران در توسعه علمی کشور گفت: دانش‌آموزان با تلاش در عرصه‌های علمی، مشارکت فعال در ارائه طرح‌های نوآورانه و حضور مؤثر در کنکور، در رشد و پیشرفت استان نقش‌آفرینی کنند.

 طرح خاتم تاکنون با تمرکز بر زنان و دختران بین ۱۳ تا ۴۵ سال اجرا شده است

مریم کرمی سرپرست بهزیستی استان زنجان نیز در این مراسم با اشاره به فعالیت‌های سازمان بهزیستی در زمینه پیشگیری و توانمندسازی افراد آسیب‌پذیر اجتماعی اظهار کرد: سازمان بهزیستی خدمات گسترده‌ای را ارائه می‌دهد که از پیش از تولد تا دوران سالمندی ادامه دارد و شامل طرح‌های پیشگیری از معلولیت‌ها، حمایت از سالمندان و برنامه‌های مرتبط با آسیب‌های اجتماعی است. 

سرپرست بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه یکی از طرح‌های ویژه بهزیستی، طرح خاتم است، اضافه کرد: با هدف تحکیم بنیان خانواده و ارتقای تاب‌آوری و مهارت‌های فردی و اجتماعی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح خاتم تاکنون با تمرکز بر زنان و دختران بین ۱۳ تا ۴۵ سال اجرا شده است، عنوان کرد: این طرح شامل آموزش‌هایی در زمینه تغییرات جسمانی و روانی نوجوانان، فرزندآوری، فرزندپروری و خودمراقبتی برای والدین است. 

کرمی با بیان اینکه در سال گذشته، ۳۵ تسهیلگر در سطح استان آموزش دیدند، اضافه کرد: این افراد به‌طور مستقیم به یک هزار و ۲۵۰ نفر از زنان و دختران در مناطق مختلف استان خدمات آموزشی ارائه کردند.

سرپرست بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه آموزش‌های ارائه‌شده براساس نیازهای خاص هر گروه هدف تنظیم شده است، ادامه داد: این طرح در مناطق مختلف، با توجه به شرایط محلی، اجرا شده است. 

سرپرست بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه در راستای گسترش این طرح، امسال گروه‌های پسران نیز تحت پوشش قرار خواهند گرفت، ادامه داد: تسهیلگران مرد آموزش خواهند دید تا برنامه‌های مشابهی را برای ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی پسران ارائه دهند.

انتهای پیام/

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبهزیستیآموزشطرح خاتم
sedayezanjannews.ir/nx14907


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»