کد خبر: 15309
1404/03/13 - 12:10


تولید نان کامل استان زنجان به 33 واحد رسید

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تعداد واحدهای نانوایی تولید نان کامل از 16 خرداد ماه سال 1404 به 33 واحد نانوایی افزایش خواهد یافت

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تعداد واحدهای نانوایی تولید نان کامل از 16 خرداد ماه سال 1404 به 33 واحد نانوایی افزایش خواهد یافت.

ولی‌اله زمانی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان زنجان و طبق شیوه نامه ابلاغی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، مقرر گردیده است از 16 خرداد ماه سالجاری تولید نان کامل به 33 واحد نانوایی افزایش یابد.

ولی اله زمانی با بیان اینکه تاکنون 7 واحد تولید نان کامل در سطح شهر زنجان فعالیت داشتند، عنوان کرد: تولید نان کامل در 12 واحد نانوایی دیگر در سطح شهر زنجان و 14 واحد دیگر در شهرستان های ابهر (5 واحد)، ایجرود (2 واحد)، خرمدره (3 واحد) و سلطانیه (4 واحد) راه اندازی می‌شود.

وی گفت: هدف از اجرای این طرح تولید آرد و پخت نان کامل و رضایت و سلامت آحاد جامعه می‌باشد.

شایان ذکر است کلیه نان های  تولید شده سطح استان اعم از لواش، بربری، سنگک، تافتان و نان کامل دارای کیفیت مورد انتظار و ارزش غذایی می باشد.

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاننانآردامنیت غذایی
sedayezanjannews.ir/nx15309


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»