مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با تأکید بر اینکه مردم هیچ نگرانی نسبت به سلامت و کیفیت نان در استان نداشته باشند، گفت: سلامت جامعه خط قرمز ماست و نظارت مستمر بر فعالیت نانواییها انجام میشود
پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان
با تأکید بر اینکه مردم هیچ نگرانی نسبت به سلامت و کیفیت نان در استان نداشته
باشند، گفت: سلامت جامعه خط قرمز ماست و نظارت مستمر بر فعالیت نانواییها انجام
میشود.
ولیاله
زمانی با اشاره به دغدغه برخی شهروندان درباره وجود لکههای
سوختگی در نانهای لواش، افزود: این موضوع ناشی از آلودگی یا تهدیدی برای سلامت
مردم نیست، بلکه در فرآیند پخت و بهدلیل چسبیدن تکههای ریز خمیر به تنور و سوختن
آنها رخ میدهد و ارتباطی با کیفیت و بهداشت نان ندارد.
مدیرکل
غله و خدمات بازرگانی استان زنجان تصریح کرد: کیفیت آرد مصرفی در نانواییها بهطور
مرتب کنترل میشود و دورههای آموزشی برای ارتقای مهارت نانوایان برگزار خواهد شد.
همچنین بازرسیهای مشترک با دستگاههای نظارتی و بهداشتی به صورت مستمر در حال
انجام است و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی صورت میگیرد.
وی
تأکید کرد: نان سالم و باکیفیت حق مردم است و دستگاههای مسئول اجازه نخواهند داد
سلامت جامعه به هیچوجه به خطر بیفتد.