مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گفت: بر اساس مصوبات کارگروه گندم، آرد و نان استان مبنی بر اصلاح الگوی مصرف، مجوز پخت نان کامل سنگک برای ۵۴ واحد نانوایی در سطح شهر زنجان صادر شد
پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل
غله و خدمات بازرگانی استان گفت: بر اساس مصوبات کارگروه گندم، آرد و نان استان
مبنی بر اصلاح الگوی مصرف، مجوز پخت نان کامل سنگک برای ۵۴ واحد نانوایی در سطح شهر زنجان صادر شد.
ولی اله زمانی در بازدید
از اجرای این طرح با اشاره به پخت نان کامل، افزود: نان کامل بهعنوان یکی از
محصولات راهبردی در سبد غذایی خانوار، از ارزش تغذیهای بسیار بالایی برخوردار است
و مصرف آن نقش مؤثری در پیشگیری از بیماریهای گوارشی، دیابت و چاقی دارد.
زمانی گفت: در همین
راستا، توسعه پخت و عرضه نان کامل، از اولویتهای حوزه امنیت غذایی و سلامت عمومی
در استان زنجان به شمار میرود.
این مسوول افزود: در
راستای اجرای سیاستهای کلان دولت در حوزه بهبود کیفیت نان، ارتقای سلامت تغذیهای
جامعه و ترویج مصرف نان کامل، با هماهنگی انجام شده از طریق سامانه یکپارچه
مدیریت آرد کشور، مجوز پخت نان کامل سنگک برای تمام واحدهای نانوایی سنگک در سطح
شهر زنجان صادر شد.
وی با بیان اینکه مجوز
خرید آرد کامل برای این واحدها صادر شده است، اظهار داشت: فرآیند صدور این مجوزها
پس از اعلام آمادگی متصدیان واحدهای نانوایی سنگک و بررسی شرایط فنی و بهداشتی
واحدها صورت پذیرفته است.
زمانی با ابیان اینکه
قیمت آرد معمولی با آرد کامل تفاوت دارد، افزود: طبق مصوبه کارگروه گندم، آرد و
نان فروش نان کامل سنگک در دستگاه کارتخوان نانینو از ۳۸ هزار ریال به ۴۶ هزار ریال از ۱۶ آبان ماه تغییر خواهد کرد.وی عنوان کرد:
مدیرکل غله و خدمات
بازرگانی استان زنجان بیان کرد: انتظار می رود به منظور صیانت از سلامت شهروندان و
ارتقای کیفیت تولید و رعایت ضوابط بهداشتی، نظارت بر عملکرد واحدهای نانوایی پخت
نان کامل سنگک در سطح شهر زنجان توسط دستگاههای متولی از جمله اتاق اصناف شهرستان
زنجان و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بهصورت مستمر و میدانی صورت پذیرد.