کد خبر: 171
1396/06/21 - 19:46


در مراسم استقبال از پاروزنان مدال‌آور زنجانی در مسابقات آسیایی عنوان شد

درخشش با کم‌ترین امکانات

پایگاه خبری صدای زنجان

قایقرانان زنجانی با کم‌ترین امکانات و قایق‌های نامناسب در مسابقات آسیایی تایلند موفق به کسب هفت مدال طلا و سه نقره شدند و موفقیت‌های خود را مدیون لطف خدا، تمرینات سخت و هدایت‌های مربی دانستند.

قایقرانان زنجانی در مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا در تایلند صاحب 10 مدال رنگارنگ شدند که سهم آ‌نها از مدال‌های طلا هفت و مدال‌های نقره سه عدد بود و دو رتبه چهارمی و یک جایگاه پنجمی نیز جزو دستاوردهای ورزشکاران زنجانی بود.

به گزارش تسنیم ظهر دیروز مراسم استقبالی در مجموعه ورزشی انقلاب زنجان ترتیب داده شده بود و پاروزنان پرافتخار زنجانی از وضعیت مسابقات و سختی‌های راه برای رسیدن به مدال صحبت‌هایی را با خبرنگاران در میان گذاشتند، سختی‌هایی که خواندن آن از زبان خودشان خالی از لطف نیست.

مهسا جاور که در مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا 2  مدال طلا را از آن خود کرد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این مسابقات نشان دادیم با اینکه کسب مدال طلا سخت است اما ممکن است و امیدواریم در مسابقات آسیایی 2018 جاکارتای اندونزی نیز همین مدال‌ها در ماده‌های بیشتر و قوی‌تر تکرار شود.

وی با ابراز خرسندی از حضور در اردوی تیم ملی به مربیگری جیوگانیک رومانیایی بیان کرد: ایران پیش از این در سال 2008 با هدایت جیوگانیک توانسته بود بیشترین مدال‌ها را در قایقرانی کسب کند و این مربی ثابت کرد تنها فردی است که می‌تواند مدال‌های رنگارنگ تیم قایقرانی را دوباره تکرار کند.

جاور به کمبود امکانات پاروزنان برای تمرین در اردوی ابهر اشاره کرد و گفت: تیم ملی قایقرانی در مسابقات تایلند نیز از کمبود امکانات رنج می‌برد اما با همه این مشکلات توانستیم بهترین نتیجه را به دست‌ بیاوریم.

وی با اشاره به اینکه بعد از یک ماه استراحت و ریکاوری به اردوی تیم ملی برمی‌گردیم، بیان کرد: باید تمرینات قوی و جدی خود را آغاز کنیم تا ابتدا در مسابقات آسیایی جاکارتای اندونزی و سپس المپیک 2020 افتخارآفرینی برای ایران را تکرار کنیم.

فرشته رومی دارنده مدال نقره قایق چهار نفره مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا سطح رقابت‌ها را بالا ارزیابی کرد و گفت: همه تیم‌ها با قدرت حاضر شده بودند و من نخستین حضور خود در این رقابت‌ها را تجربه ‌کردم.

وی با اشاره به کسب تجربه‌های فراوان در مسابقات تایلند عنوان کرد: احتمال اینکه همین ترکیب به مسابقات جاکارتای اندونزی اعزام شود زیاد است و با توجه به اینکه در این رقابت‌ها نقره گرفتم به طور حتم در سال 2018 رنگ آن طلایی می‌شود.

پریسا احمدی نیز در این مسابقات دو مدال طلای دو نفره سنگین‌ وزن و تک نفره سنگین وزن را بر گردن آویخت و ضمن اذعان به بالا بودن سطح مسابقات ابراز کرد: کشورهای جدیدی به مسابقات اضافه شده بوند و حریفان با قدرت به رقابت می‌پرداختند.

وی تمرینات مربی رومانیایی را در موفقیت تیم قایقرانی موثر خواند و گفت: با وجود اینکه تنها سه ماه با این مربی تمرین کرده بودیم اما تمرینات جدی او ما را به طلا رساند در حالی که در سال‌های قبل نقره و برنزگرفته بودیم.

احمدی با اشاره به اینکه موفقیت در رشته روئینگ نیاز به تمرینات مداوم و جدی دارد بیان کرد: فعلا به بازی‌های آسیایی جاکارتا فکر می‌کنم و سپس در مورد المپیک تصمیم می‌گیرم.

فرحناز عشقی در این رقابت‌ها با اختلاف 60 صدم ثانیه از کسب مدال بازماند و مصدومیت خود از ناحیه کتف راست را یکی از دلایل عدم دستیابی به مدال عنوان کرد و افزود: همیشه جزو چهار نفر برتر تیم بودم اما مصدومیت من را تا نفر هفتم کشاند و با وجود اینکه با مربی در مورد انصراف از حضور در مسابقات صحبت کرده بودم اما با تایم‌هایی که زدم مربی صلاح دید تا در تیم بمانم.

وی با اشاره به اینکه کمبود امکانات و دیر رسیدن قایق‌ها برای تمرین نیز آن‌ها را از کسب مدال کمی دور کرد، گفت: ما فقط 10 روز با ترکیب مورد نظر در قایق‌ها نشستیم و تجربه قایق‌های تک‌پارو را نداشتیم.

عشقی با اشاره به اینکه تیم‌های ویتنام و اندونزی از یک سال پیش خود را برای مسابقات آماده کرده بودند، ابراز کرد: فقط 60 صدم ثانیه با نفر نخست فاصله داشتیم و وقتی از خط رد شدیم تصور کردیم که اول شدیم.

وی با اشاره به اینکه مسابقات آسیایی تایلند یک تجربه خوب و یک شکست تلخ بود، بیان کرد: پارسال در رقابت‌ها مدال برنز کسب کردم و توقع طلا در مسابقات قهرمانی آسیا برایم دور از دسترس نبود اما تأخیرهای فدراسیون برای تأمین قایق‌ها ما را به مقام چهارم رساند و فعلا برای ادامه تصمیمی نگرفتم و احتمال دارد از حضور در تیم انصراف دهم.

مسعود محمدی هم که مدال طلای چهار نفره و مدال نقره دو نفره را بر گردن آویخته از تجربه خوب و آمادگی رقبیان سخن به میان آورد و گفت: با حمایی فدراسیون قایقرانی و حفظ مربی اروپایی به طور حتم در مسابقات آسیایی جاکارتای اندونزی تعداد مدال‌ها را افزایش می‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه در دور مقدماتی این مسابقات قایق‌های خوبی در اختیار پسران پاروزن ایرانی قرار نگرفته بود، ابراز کرد: در بخش سنگین وزن شرکت کرده بودیم اما قایق‌های سبک برای ما آمده بود و با زحمت به فینال راه یافتیم و قایق‌های کویتی را اجاره کردیم.

محمدی اردوهای پی در پی و تمرینات سخت را برای موفقیت در قایقرانی لازم خواند و گفت: چند اعزام دیگر در پی داریم که اگر به این مسابقات برویم تجربه خوبی برای مسابقات آسیایی 2018 به دست می‌آید.

بهمن نصیری صاحب مدال طلای چهارنفره سنگین وزن و نقره 2 نفره سنگین وزن نیز با اشاره به دومین حضور خود در رقابت‌های بین‌المللی بیان کرد: به دلیل اینکه کشورها خود را برای مسابقات آسیایی 2018 آماده می‌کنند، مسابقات از سطح بالایی برخوردار بود تا تیم‌ها خود را محک بزنند.

وی با تأکید بر اینکه ورزش روئینگ ایران به مربی خارجی نیاز دارد، تصریح کرد: مربی رومانیایی با تمرینات سخت روئینگ ایران را زنده کرد.

نصیری در مورد برنامه‌های آینده خود ابراز کرد: پس از این رقابت‌ها استارت مسابقات جهانی زیر 23 سال و مسابقات آسیایی جاکارتا را آغاز می‌کنم.

سید مجتبی شجاعی هم در بخش چهار نفره سنگین وزن مدال طلا را از آن خود کرد و در مورد مسابقات گفت: حریفان آمده بودند تا خود را برای مسابقات جاکارتا محک بزننند اما ما هم با کمک خدا و به کارگیری حداکثر توانایی خود صاحب مدال‌های خوشرنگ شدیم.

این مسئول با اشاره به اینکه در این رقابت‌ها با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کردیم، بیان کرد: مهمترین مشکل به قایق‌ها مربوط می‌شد و مجبور شدیم با قایق‌های نامناسب پارو بزنیم.

شجاعی کسب مدال طلای خود را مدیون راهنمایی‌های مربی حرفه‌ای خود دانست و گفت: امیدواریم مسئولان توجه بیشتری به این ورزش کنند تا با دغدغه کمتر در مسابقات آسیایی اندونزی حاضر شویم.

 

# روزنامه صدای زنجان ،ورزشی،مسابقات آسیایی ، پارو زنان زنجانی  

 

اقدام کننده: روزنامه صدای زنجان

sedayezanjannews.ir/nx171


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»