کد خبر: 18744
1405/04/05 - 12:16


فرماندار ایجرود:

دستگاه‌ها برای حضور پرشور مردم در مراسم تشییع رهبر شهید برنامه‌ریزی کنند

فرماندار ایجرود گفت:تمامی دستگاه‌های اجرایی و ادارات موظف هستند برای حضور پرشور مردم در مراسم تشییع رهبر شهید برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ فرماندار ایجرود گفت:تمامی دستگاه‌های اجرایی و ادارات موظف هستند برای حضور پرشور مردم در مراسم تشییع رهبر شهید برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند.

 غلامرضا الهی سرشت  در جلسه هماهنگی حضور پرشور مردم شهرستان در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید حضرت امام خامنه‌ای، اظهار داشت: مردم انقلابی، متدین و ولایت‌مدار ایجرود همواره در صحنه‌های سرنوشت‌ساز انقلاب اسلامی حضوری پرشکوه و اثرگذار داشته‌اند و این بار نیز با حضوری گسترده، ارادت و وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب، شهدا و ولایت به نمایش خواهند گذاشت.

وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای تسهیل حضور شهروندان در این مراسم، افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی شهرستان موظف هستند با هماهنگی کامل، زمینه اعزام منظم و مطلوب زائران و عزاداران را فراهم کنند تا مردم بتوانند با آرامش و سهولت در این مراسم باشکوه شرکت کنند.

فرماندار ایجرود همچنین با اشاره به موقعیت جغرافیایی شهرستان و همجواری با دو استان آذربایجان غربی و کردستان و همچنین با بیان اینکه این شهرستان دروازه ورود از غرب به مرکز کشور است، گفت: با توجه به عبور و حضور زائران و عزاداران از استان‌های غرب و شمالغرب و به ویژه این دو استان همسایه ، شهرستان ایجرود آمادگی لازم برای میزبانی از میهمانان را خواهد داشت و در همین راستا مواکب با مشارکت دستگاه‌های مسئول تشکیل خواهد شد.

وی ادامه داد: خدمت‌رسانی مناسب به زائران و فراهم‌سازی امکانات اولیه رفاهی، نیازمند همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی است و فرمانداری ایجرود با تمام توان در مسیر اجرای مطلوب این مأموریت فرهنگی و معنوی گام برخواهد داشت.

 منبع/ ایرنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانتشییع رهبر شهیدایجرود
sedayezanjannews.ir/nx18744


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»