کد خبر: 18931
1405/04/25 - 13:10


قرعه‌کشی ۸۱۲ متقاضی مسکن ملی در کوی ارم زنجان برگزار شد

رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان از برگزاری مرحله جدید قرعه‌کشی متقاضیان نهضت ملی مسکن در سایت کوی ارم خبر داد و گفت: در این مرحله، قطعات ۲۰۳ گروه چهارنفره شامل ۸۱۲ متقاضی به‌صورت نرم‌افزاری و با حضور نهادهای نظارتی تعیین شد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان از برگزاری مرحله جدید قرعه‌کشی متقاضیان نهضت ملی مسکن در سایت کوی ارم خبر داد و گفت: در این مرحله، قطعات ۲۰۳ گروه چهارنفره شامل ۸۱۲ متقاضی به‌صورت نرم‌افزاری و با حضور نهادهای نظارتی تعیین شد.

 مراسم قرعه‌کشی و تعیین قطعات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در سایت کوی ارم زنجان با حضور نمایندگان دستگاه‌های نظارتی، مسئولان اداره‌کل راه و شهرسازی استان و جمعی از نمایندگان متقاضیان برگزار شد.این مراسم با حضور نماینده دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری زنجان، نماینده صدا و سیمای مرکز زنجان، رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره‌کل راه و شهرسازی استان، مدیرعامل نهضت ملی مسکن در غرب، رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری، معاون فنی و اجرایی کارگزاری، نماینده حراست و تعدادی از نمایندگان متقاضیان نهضت ملی مسکن در سالن جلسات اداره‌کل راه و شهرسازی استان برگزار شد.

بهزاد کردلو، رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان در حاشیه این مراسم اظهار کرد: در ادامه روند واگذاری اراضی طرح نهضت ملی مسکن و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تاکنون فرآیند قرعه‌کشی و تعیین قطعات برای ۵۹۸ گروه چهارنفره، شامل ۲ هزار و ۳۹۲ متقاضی در سایت کوی ارم انجام شده است.بهزاد کردلو با اشاره به اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت افزود: تاکنون برای هزار و ۷۹۶ متقاضی در قالب گروه‌های دونفره نیز قرعه‌کشی انجام و قطعات مربوطه تعیین شده است.وی با بیان اینکه فرآیند قرعه‌کشی به‌صورت کاملاً نرم‌افزاری و با حضور نهادهای نظارتی انجام می‌شود، گفت: در این مرحله، قرعه‌کشی قطعات برای ۲۰۳ گروه چهارنفره شامل ۸۱۲ متقاضی انجام و قطعات آنان تعیین شد.

رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان همچنین از اجرای بخشی از پروژه‌های سایت کوی ارم در قالب پیمانکار ساخت خبر داد و تصریح کرد: در این بخش، ۲ هزار و ۸۲ واحد مسکونی در متراژهای مختلف و بر اساس نظرسنجی و انتخاب متقاضیان توسط پیمانکار احداث خواهد شد.کردلو با تأکید بر شفافیت و سلامت فرآیند قرعه‌کشی خاطرنشان کرد: نتایج این مرحله از قرعه‌کشی طی هفته آینده به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

 منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاننهضت ملیراه و شهرسازی
sedayezanjannews.ir/nx18931


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»