کد خبر: 19024
1405/05/03 - 10:17


شکایات مردمی درباره آلودگی‌های شبانه صنایع زنجان به‌صورت ویژه بررسی می‌شود

رئیس اداره آزمایشگاه اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان زنجان از تداوم بازدیدهای سرزده و شبانه از واحدهای صنعتی استان خبر داد و گفت: شکایات مردمی درباره آلودگی‌های احتمالی شبانه به‌صورت ویژه و میدانی بررسی می‌شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  رئیس اداره آزمایشگاه اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان زنجان از تداوم بازدیدهای سرزده و شبانه از واحدهای صنعتی استان خبر داد و گفت: شکایات مردمی درباره آلودگی‌های احتمالی شبانه به‌صورت ویژه و میدانی بررسی می‌شود.

علی آذری  اظهار کرد: بازدیدهای میدانی و سرزده شبانه با هدف پایش مستمر آلایندگی صنایع مستقر در محورهای صنعتی استان، با حضور کارشناسان پایش این اداره‌کل به‌صورت مستمر در حال انجام است.

وی افزود: در این بازدیدها، کارشناسان آزمایشگاه و پایش با بررسی دقیق شاخص‌های خروجی و پایش لحظه‌ای آلاینده‌ها، میزان انطباق عملکرد واحدهای صنعتی با استانداردهای زیست‌محیطی را ارزیابی کرده و بر رعایت الزامات قانونی نظارت می‌کنند.

رئیس اداره آزمایشگاه اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان زنجان با اشاره به اهمیت مشارکت شهروندان در حفاظت از محیط زیست، تصریح کرد: در چارچوب رویکرد جامعه‌محور این اداره‌کل و با هدف ارتقای سلامت عمومی، شکایات مردمی واصله درباره آلودگی‌های احتمالی شبانه نیز به‌صورت ویژه در محل مورد بررسی کارشناسی قرار می‌گیرد.

آذری با تأکید بر استمرار این برنامه‌ها، خاطرنشان کرد: پایش‌های شبانه و بازرسی‌های سرزده با هدف پیشگیری از بروز تخلفات زیست‌محیطی، صیانت از حقوق زیست‌محیطی شهروندان و حفظ سلامت محیط زیست ادامه خواهد داشت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات قانونی لازم انجام می‌شود.

 منبع/ ایسنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانمحیط زیستآلودگی هواصنایع زنجان
sedayezanjannews.ir/nx19024


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»