کد خبر: 19170
1405/05/15 - 11:55


انتقاد نماینده ماهنشان و ایجرود از کاهش حقابه کشاورزان و شیلات‌داران

نماینده مردم ماه‌نشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کاهش سهم تخصیص آب در زمان تمدید پروانه بهره‌برداری مزارع پرورش ماهی و واحدهای کشاورزی، گفت: کاهش تدریجی حقابه بهره‌برداران، فعالیت تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده و لازم است این موضوع مورد بازنگری قرار گیرد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ نماینده مردم ماه‌نشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کاهش سهم تخصیص آب در زمان تمدید پروانه بهره‌برداری مزارع پرورش ماهی و واحدهای کشاورزی، گفت: کاهش تدریجی حقابه بهره‌برداران، فعالیت تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده و لازم است این موضوع مورد بازنگری قرار گیرد.

جمال موسوی، نماینده مردم ماه‌نشان و ایجرود در مجلس شورای ، با اشاره به روستایی بودن بخش عمده جمعیت حوزه انتخابیه خود، اظهار داشت: مطالبات مردم ماه‌نشان و ایجرود بیشتر در حوزه زیرساخت‌های روستایی، آب و برق متمرکز است و انتظار می‌رود وزارت نیرو توجه ویژه‌ای به این مناطق داشته باشد.

نماینده مردم ماه‌نشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کاهش سهم تخصیص آب در زمان تمدید پروانه بهره‌برداری مزارع پرورش ماهی و واحدهای کشاورزی، گفت: کاهش تدریجی حقابه بهره‌برداران، فعالیت تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده و لازم است این موضوع مورد بازنگری قرار گیرد.

وی همچنین خواستار تأمین اعتبار ویژه برای تکمیل سد مراش  شد و افزود: تکمیل این پروژه یکی از مطالبات دیرینه مردم بخش انگوران است و باید هم‌زمان با آن، اجرای خط انتقال آب نیز با سرعت بیشتری دنبال شود.

موسوی با اشاره به مشکلات تخصیص آب برای گلخانه‌ها و واحدهای دامداری، از وزیر نیرو خواست با اتخاذ تدابیر لازم، روند تخصیص آب به واحدهای تولیدی را تسهیل کند.

وی همچنین با قدردانی از کاهش خاموشی‌ها در مزارع پرورش ماهی، خواستار حذف محدودیت‌های باقی‌مانده در تأمین برق این واحدها شد و گفت: تداوم تولید در بخش شیلات و کشاورزی نیازمند تأمین پایدار برق است.

نماینده مردم ماه‌نشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه‌های آب و فاضلاب شهرستان‌های ماه‌نشان، دندی و زرین‌آباد، بر لزوم اختصاص اعتبارات ویژه برای تکمیل شبکه فاضلاب این شهرها و رفع مشکلات فاضلاب برخی روستاها تأکید کرد.

موسوی در ادامه، هزینه بالای انشعابات برق در روستاها را از دیگر مشکلات مردم عنوان کرد و افزود: بسیاری از روستاییان توان پرداخت هزینه‌های فعلی انشعاب برق را ندارند و انتظار می‌رود وزارت نیرو با کاهش تعرفه‌ها یا اعطای تخفیف، از ساکنان مناطق روستایی حمایت کند.

وی همچنین خواستار تخصیص اعتبارات بیشتر برای جابه‌جایی تیرهای برق، تأمین ماشین‌آلات موردنیاز شبکه توزیع برق و اختصاص یک دستگاه جرثقیل برای شهرستان‌های ماه‌نشان و ایجرود شد.

نماینده مردم ماه‌نشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پایان مطالعات سد «قلعه‌چای»، گفت: اجرای این پروژه علاوه بر تأمین آب موردنیاز منطقه، می‌تواند ظرفیت‌های گردشگری و تأمین آب شرب را نیز تقویت کند و لازم است بررسی‌های اجرایی آن در دستور کار وزارت نیرو قرار گیرد.

موسوی در پایان با قدردانی از آغاز عملیات اجرایی سد مشمپا، این پروژه را یکی از مطالبات مهم مردم استان دانست و ابراز امیدواری کرد با تأمین اعتبارات لازم، این طرح در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مرحله آبگیری برسد و نقش مؤثری در تأمین پایدار آب شرب استان زنجان ایفا کند.

منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانسدمشمپاآب
sedayezanjannews.ir/nx19170


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»