کد خبر: 19244
1405/05/24 - 10:27


آبگیری سد «مراش» تا پایان امسال انجام می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با اشاره به روند اجرای سد مراش گفت: آبگیری اولیه این سد تا پایان سال جاری انجام می‌شود و هم‌زمان، اجرای خطوط انتقال نیز دنبال خواهد شد تا از ظرفیت این سد برای تأمین آب شهرها و روستاهای هدف استفاده شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با اشاره به روند اجرای سد مراش گفت: آبگیری اولیه این سد تا پایان سال جاری انجام می‌شود و هم‌زمان، اجرای خطوط انتقال نیز دنبال خواهد شد تا از ظرفیت این سد برای تأمین آب شهرها و روستاهای هدف استفاده شود.

مسعود بیات‌منش، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان، از تسریع اجرای طرح‌های تأمین آب شرب در استان خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر نیاز آب شرب استان حدود ۱۲۰ میلیون مترمکعب است که بخش عمده آن از منابع زیرزمینی تأمین می‌شود، اما کاهش محسوس آبدهی چاه‌ها، اجرای طرح‌های جدید تأمین و انتقال آب را به یک ضرورت تبدیل کرده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای افق ۱۴۲۵ افزود: بر اساس این برنامه، بخش عمده آب شرب استان در آینده از منابع سطحی و سدهای موجود و در حال احداث تأمین خواهد شد و سدهای مشمپا، مراش و میرزاخانلو نقش مهمی در تأمین آب شهرها و روستاهای استان خواهند داشت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه دولت برای جبران عقب‌ماندگی‌های حوزه آب شرب استان برنامه‌ریزی کرده است، اظهار داشت: با همکاری شرکت آب منطقه‌ای و شرکت آب و فاضلاب، روند اجرای طرح‌های تأمین و انتقال آب با سرعت بیشتری دنبال می‌شود.

بیات‌منش یکی از اقدامات مهم در این زمینه را تأمین حدود ۳۲ میلیون مترمکعب آب با مشارکت بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: عملیات اجرایی این طرح آغاز شده و اجرای خط انتقال آن نیز در دست پیگیری است و به‌زودی وارد مرحله عملیاتی خواهد شد.

وی با اشاره به روند اجرای سد مراش خاطرنشان کرد: آبگیری اولیه این سد تا پایان سال جاری انجام می‌شود و هم‌زمان، اجرای خطوط انتقال نیز دنبال خواهد شد تا از ظرفیت این سد برای تأمین آب شهرها و روستاهای هدف استفاده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان همچنین از تدوین برنامه‌ای کوتاه‌مدت برای تأمین آب شهر زنجان خبر داد و افزود: در کنار طرح‌های بلندمدت، برنامه‌ای برای علاج بخشی وضعیت موجود و تقویت منابع تأمین آب شرب شهر زنجان تهیه شده است تا پیش از بهره‌برداری کامل از پروژه‌های بزرگ، نیاز آبی شهر مدیریت شود.

وی با تأکید بر اینکه موضوع آب شرب یک مسئله عمومی و مرتبط با همه مردم استان است، تصریح کرد: عبور از مشکلات و عقب‌ماندگی‌های موجود در این حوزه نیازمند همراهی دستگاه‌ها، نخبگان، رسانه‌ها و مشارکت عمومی است.

بیات‌منش ادامه داد: برخی اقدامات مرتبط با تأمین آب به دلیل حساسیت‌های اجتماعی و ضرورت مدیریت دقیق موضوع، در مراحل اولیه با اطلاع‌رسانی محدودتری دنبال می‌شود، اما هدف نهایی همه این طرح‌ها، تأمین پایدار آب شرب برای مردم استان است و نتایج اقدامات انجام‌شده در زمان مناسب اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی تأکید کرد: اجرای طرح‌های کوتاه‌مدت و علاج بخشی تأمین آب شرب شهر زنجان با جدیت دنبال می‌شود و این اقدامات می‌تواند بخش مهمی از نیاز آبی شهر را به‌صورت پایدار تأمین کند.

 منبع /فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانسد مراشامور عمرانیزنجان
sedayezanjannews.ir/nx19244


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»