کد خبر: 19334
1405/05/31 - 10:38


زنجان ۱۰۰ طرح صنعتی و معدنی در دست اجرا دارد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: بیش از ۱۰۰ طرح مهم صنعتی و معدنی با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان در استان در دست اجراست که با بهره‌برداری از آنها زمینه اشتغال بیش از ۳۰ هزار نفر فراهم خواهد شد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: بیش از ۱۰۰ طرح مهم صنعتی و معدنی با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان در استان در دست اجراست که با بهره‌برداری از آنها زمینه اشتغال بیش از ۳۰ هزار نفر فراهم خواهد شد.

امیرعلی مسیبی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان،  با اشاره به عملکرد اقتصادی استان اظهار کرد: در سال گذشته و امسال، باتوجه‌به تلاش فعالان اقتصادی استان در حوزه صنعت، معدن و تجارت، بیش از ۸۸ درصد اهداف پیش‌بینی‌شده در برنامه‌ها محقق شده است.

مدیرکل صمت استان زنجان با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ طرح مهم صنعتی و معدنی در استان در حال اجراست، گفت: این طرح‌ها با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان در دست اجرا هستند و امیدواریم با حمایت نمایندگان استان و تلاش همه دستگاه‌های مرتبط، زمینه بهره‌برداری از آنها و ایجاد اشتغال برای بیش از ۳۰ هزار نفر فراهم شود.

وی همچنین به احیای واحدهای صنعتی و معدنی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ طرح صنعتی و ۹ طرح معدنی با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان احیا شد که زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر را فراهم کرد.

مسیبی در ادامه درباره تسهیلات تبصره ۱۸ گفت: سهم استان از این محل ۴ هزار و ۸۶۶ میلیارد ریال بود که در این زمینه از همکاری مدیران بانک‌های عامل قدردانی می‌کنم. این منابع در بخش‌های سرمایه در گردش و سرمایه ثابت به واحدهای تولیدی اختصاص می‌یابد.

مدیرکل صمت استان زنجان با اشاره به تسهیلات مصوب سفر رئیس‌جمهور اظهار کرد: تاکنون حدود ۳۵ درصد از تسهیلات مصوب پرداخت شده و امیدواریم با همکاری شبکه بانکی، روند پرداخت مابقی تسهیلات نیز تسریع شود.

وی حجم صادرات استان در سال گذشته را بیش از یک میلیارد و ۵۵ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: بخش عمده صادرات استان به بیش از ۵۵ کشور انجام می‌شود و در مقابل، بخش قابل‌توجهی از واردات استان را مواد اولیه و ماشین‌آلات خطوط تولید تشکیل می‌دهد.

مسیبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت گسترده بخش اصناف استان گفت: بیش از ۵۰ هزار واحد صنفی در استان فعالیت دارند و اصناف در شرایط دشوار اقتصادی نقش مهمی در تأمین، توزیع و نظارت بر بازار ایفا کرده‌اند.

وی افزود: زنجان از استان‌های پیشرو در راه‌اندازی قرارگاه شهید سلامی با همکاری بسیج اصناف، سپاه و اتاق اصناف بود و این مجموعه نقش بسزایی در تأمین، توزیع و نظارت بر بازار داشت.

مدیرکل صمت استان زنجان با تبریک هفته بسیج اصناف و فعالان اقتصادی، از رویکرد جدید این اداره‌کل در حوزه بازرسی و نظارت خبر داد و گفت: استفاده از روش‌های نوین نظارتی و بهره‌گیری از نرم‌افزارهای تخصصی برای تسهیل فرآیند بازرسی و کمک به واحدهای صنفی در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین از پیگیری برای رفع مشکلات حوزه «ورود موقت» خبر داد و اظهار کرد: در این زمینه رایزنی‌های لازم با بانک مرکزی انجام شده و جلسه‌ای نیز با حضور نمایندگان مرتبط برگزار شده است که امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مربوط، مشکلات موجود در این بخش برطرف شود.

منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانمعدنزنجان
sedayezanjannews.ir/nx19334


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»