کد خبر: 1
1396/04/07 - 19:46


عضو ارشد حزب اتحاد ملت ایران:

عده‌ای حملات تروریستى را بهانه حمله به دولت کردند

عضو ارشد حزب اتحاد ملت ایران تأکید کرد: متأسفانه شاهد بودیم که عده‌ای به دلیل ناکامى در انتخابات، حملات تروریستى را بهانه‌ای برای حمله به دولت تبدیل کردند؛ بدون توجه به این مسئله که پیام داده شده از این واکنش‌ها چیست؟

پایگاه خبری صدای زنجان

آذر منصوری با اشاره به حوادث تروریستی روز چهارشنبه در تهران و اظهارات برخی از افراد منسبوب به جریان اصولگرایی در حمله به دولت گفت: مشابه این اتفاق در بسیاری از کشورها با شدت و حجم خسارات بیشتر یا کمتر افتاده است.

به گزارش ایلنا او با بیان اینکه کشورهایی موفق به مهار این گونه اقدامات شده‌اند که مردمش یکصدا و متحد و همراه با نهادهاى مسئول تامین امنیت بوده‌اند، اظهار داشت: انتظار این بود در چنین شرایطی هر ایرانى فارغ از گرایش فکرى و تفاوت‌های دیگر برای تقویت وحدت و همدلى و ثبات ایران تلاش کرده و به دولت و دیگر نهادهاى مسئول کمک کند که آنها بتوانند به وظایف خود برای حفظ ثبات و امنیت کشور عمل کنند. این مسئله، توقع و انتظاری محتمل و واقع‌بینانه است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: متاسفانه شاهد بودیم که عده‌ای به دلیل ناکامى در انتخابات، حملات تروریستى را بهانه‌ای برای حمله به دولت تبدیل کردند؛ بدون توجه به این مسئله که پیام داده شده از این واکنش‌ها چیست.

منصوری با بیان اینکه با بیان اینکه به طور قطع آن رفتارها و واکنش‌ها بر منافع ملی ما اثر منفی خواهد گذاشت، تصریح کرد: این عده ثابت کردند که از هیچ فرصتی برای ضربه زدن به رقباى سیاسی خود چشم‌پوشى نمی‌کنند حتى در شرایطی که تروریست‌ها در مجلس مشغول اقدامات کور تروریستی خود بودند و جمعی از هم‌وطنان ما شهید می‌شدند نیز تمرکز خود را بر حمله و تخریب دولت قرار دادند و اتهاماتى نیز به دولت منتخب مردم زدند. در برابر این افراد فقط می‌توان گفت فاین تذهبون! 

او در رابطه با مهمترین نیاز کشور در شرایط کنونی هم خاطرنشان کرد: قدر مسلم در چنین شرایطی، بیشترین عامل ثبات و امنیت کشور حفظ وحدت، همدلى و همگرایی بین همه ایرانیان فارغ از تفاوت‌ها و اختلاف‌نظرها است و مردم ایران به اعتقاد من به رغم بداخلاقی‌های عده‌ای که دیدند بهترین واکنش را از خود بروز دادند.

قائم مقام دبیرکل جمعیت زنان مسلمان نواندیش با بیان اینکه این حادثه به اعتقاد من اگر به درستی تحلیل و ارزیابی نشود به همان میزان که می‌تواند فرصت باشد، می‌تواند تهدید هم باشد، ابراز داشت: فرصت از این‌رو که در ضرورت وحدت و انسجام بیشتر همه ظرفیت‌های نظام در خدمت توسعه و پیشرفت همه‌جانبه کشور به کار گرفته شود و مردم ایران به سطحی از رفاه اجتماعی دست یابند که این گروه‌ها به خود اجازه ندهند در بخش‌های آسیب‌پذیر کشور نیرو جذب کنند.

منصوری افزود: پیشینه تروریست‌هایی که در جنایت اخیر دست داشتند که عده‌ای از آنها کشته و عده‌ای هم شناسایی شده‌اند، را باید مشاهده کرد. باید دید انگیزه آنان از پیوستن به این گروه‌ها چیست؟ باید دلایل جذب آنان را شناخت و روی آنها کار کرد. ضمن اینکه توجه داشته باشیم این گروه‌ها هم اهداف بلند مدت داخلی دارند و هم خارجی.

او با اشاره به برنامه بلندمدت گروه‌های تروریستی بیان کرد: آنها همانطور که در برخی کشورهای منطقه توانستند به اختلافات فرقه‌ای دامن بزنند، در کشور ما هم به دنبال این هدف هستند و همین مسئله ضرورت مراقبت و توجه به مسائلی از این دست را بیش از پیش می‌کند.

این عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان یادآور شد: به اعتقاد من دستگاه‌های امنیتی ایران تاکنون در مهار این گروه‌ها موفق عمل کرده‌اند؛ این مسئله در گزارش‌های وزارت اطلاعات نیز مشهود است اما کافی نیست. باید ریشه‌ها و علت‌ها را شناسایی کرد، ضمن اینکه سیاست خارجی و سیاست داخلی ما در امتداد و تلازم با یکدیگر هستند.

منصوری در رابطه با رویکرد دولت ایران در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی برای مبارزه با تروریسم عنوان کرد: دولت ایران توانست در عرصه بین‌المللی ناممکن را ممکن کند. من این مسئله را قبلا هم گفته‌ام. ظرفیت و جایگاهی که امروز ایران در جامعه بین‌المللی کسب کرده، ظرفیت بی بدیلی است. وقتی دیپلماسی کشوری در سخت‌ترین شرایط موفق می‌شود هم اجماع جهانی علیه خود را بشکند و هم ناممکن خروج پرونده ایران از شورای امنیت را ممکن سازد، این دیپلماسی قطعا باید بتواند بر تحولات منطقه پیرامونی خود نیز اثرگذار باشد.

او با بیان اینکه با وقوع حمله تروریستی اخیر به خصوص این دیپلماسی می‌تواند دست بالا را نیز داشته باشد، گفت: دشمنان استراتژیک ایران امروز و پس از برجام، همه توان خود را بکار گرفته‌اند تا از طریق تقویت ائتلاف ضدایران در منطقه فشارها را علیه ایران افزایش دهند و بهترین حالت برای آنان، تشدید تقابل‌ها و تبدیل آن به درگیری است.

عضو ارشد حزب اتحاد افزود: موقعیت بسیار حساسی است و اگر ما در این دام آنها بیفتیم قطعا با هزینه کمتری به اهداف خود دست خواهند یافت، در واقع هر نوع مناقشه و درگیری در خاورمیانه به نفع آنان است. در چنین شرایطی حتی کار به جایی می‌رسد که وزیر امور خارجه امریکا تعمدا حتی خلیج فارس را خلیج عربی می‌نامد. باید توجه کرد و دقت کنیم که این مسئله ادامه همان خط تقابل فارس و عرب است.

منصوری با ضروری دانستن حل و فصل اختلافات با کشورهای اظهار داشت: با اینکه شرایط با زمان دولت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تفاوت کرده است، اما این دولت‌های تهران و ریاض توانستند مناقشه میان دو کشور را خاتمه دهند. به نظرم دولت روحانی هم می‌تواند این کار انجام دهد.

او اضافه کرد: در نگاه کلی‌تر باید دید روی چه محورهایی می‌توان به توافق رسید، ضمن اینکه دیگر انتخابات تمام شده است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه دیپلماسی دولت روحانی در صورتی در منطقه موفق خواهد بود که بتواند نقش اصلی را به عنوان دستگاه مسئول در منطقه ایفا کند و این کار نیاز به کار دارد، تصریح کرد: در مسیر دستیابی به این مسئله، البته دولت می‌تواند از ظرفیت جامعه جهانی برای رسیدن به اجماع در مقابل تروریسم نیز استفاده کند. امنیت در منطقه خاورمیانه باید به عنوان محوری مشترک برای گفت‌وگوها در نظر گرفته شود، حتی باید کشورهای عضو خاورمیانه بتوانند روی محور تحقق توسعه پایدار در خاورمیانه به توافق برسند.

منصوری تاکید کرد: شاید این چشم‌انداز در شرایط فعلی دور از دسترس باشد اما در صورت چنین توافقی می‌توان به کاهش خشونت‌ها، ترور و ناامنی در منطقه خاورمیانه امیدوار بود و این فقط از عهده دولت توسعه‌گرای روحانی برمی‌آید.

اقدام کننده: روزنامه صدای زنجان

sedayezanjannews.ir/nx1


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»