کد خبر: 8442
1400/11/17 - 13:13


مرد در سایه وزارت راه و شهرسازی کیست؟

نقش‌آفرینی نوه پسری آیت‌الله در دولت

هسته اصلی انتخاب همه این انتصابات در وزارت راه و شهرسازی قاسم مکارم شیرازی است. رستم قاسمی چندی پیش طی نامه‌ای قاسم مکارم را در کمیته شایسته گزینی وزارت راه منصوب کرد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان- هسته اصلی انتخاب همه این انتصابات در وزارت راه و شهرسازی قاسم مکارم شیرازی است. رستم قاسمی چندی پیش طی نامه‌ای قاسم مکارم را در کمیته شایسته گزینی وزارت راه منصوب کرد.

علی جعفری مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی چند روز پیش طی نامه‌ای به ایمان اسلامیان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی خواسته بود که حق مأموریت به وی پرداخت نشود.

جدای از اینکه در متن نامه علی جعفری به اسلامیان که از عناصر جبهه پایداری محسوب می‌شود، چه آمده بنا داریم به وضعیت علی جعفری و حلقه‌های قدرتی که در وزارت کار به‌واسطه حضور رستم قاسمی ایجادشده بپردازیم.

گفته‌شده علی جعفری با فشار برخی نهادهای خاص و همچنین جبهه قدرتمند پایداری به رستم قاسمی تحمیل‌شده و وزیر راه خیلی تمایل چندانی به حضور جعفری در این مسئولیت نداشته اما وقتی گزینه اصلی رستم قاسمی برای این سمت رد شده او مجبور شده که تن به این انتصاب دهد اما گزینه اصلی رستم قاسمی برای مدیرکلی حوزه وزارتی راه و شهرسازی چه کسی بوده است؟

قاسم مکارم همه‌کاره ستاد رستم قاسمی

«قاسم مکارم شیرازی» نوه پسری آیت‌الله مکارم شیرازی است که به‌نوعی هم استانی رستم قاسمی که متولد شهرستان لامرد استان فارس است، سابقه چندان روشنی از او در فضای وب و حتی اجرایی در دسترس نیست اما زمانی که رستم در فرماندهی اقتصادی قرارگاه قدس فعالیت داشته، قاسم مکارم نیز در آنجا فعالیت داشته است.

هم‌زمان با نواخته شدن آهنگ انتخابات و نامزدی رستم قاسمی برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، قاسم مکارم با حفظ مسئولیت به ستاد انتخاباتی رستم قاسمی منتقل و همه مسئولیت‌های ستاد انتخاباتی به دوش وی می‌افتد.

از هماهنگی برای نشست با شخصیت‌های سیاسی تا گفت‌وگوهای مطبوعاتی. گفته می‌شود بااینکه رستم قاسمی برای این دور از انتخابات رد صلاحیت شده بود، او مخالف صدور بیانیه از سوی قاسمی برای اعلام کناره‌گیری به نفع سید ابراهیم رئیسی بوده و وعده داده بوده که از طرق بیوت مراجع برای تائید صلاحیت تلاش می‌کند که درنهایت به نتیجه‌ای نمی‌رسد.

بعدازاینکه سید ابراهیم رئیسی در 28 خرداد 1400 انتخاب می‌شود دقیقه نود رستم قاسمی را علی‌رغم میل باطنی او برای وزارت راه و شهرسازی به مجلس پیشنهاد می‌دهد. رستم قاسمی دوست داشت که وزارت نفت دولت رئیسی را بر عهده بگیرد به همین دلیل هم در مجلس آن سوتی بزرگ را در زمان دفاع از خود مقابل چشم نمایندگان مجلس که خود را وزیر پیشنهادی نفت خطاب کرد، داد. هرچند که بازهم رأی اعتماد بالای 200 گرفت.

بعد از مشغول شدن رستم قاسمی در وزارت راه بیشتر گزینه‌هایی که او برای مسئولیت‌های مختلف پیشنهاد می‌شوند از سوی مراجع اطلاعاتی، نظارتی و امنیتی رد می‌شوند. ازجمله قاسم مکارم. رستم قاسمی تلاش داشت تا افرادی که در زمان انتخابات به او کمک کرده‌اند در وزارت راه منصوب کند.

انتصاب همشهری رستم قاسمی در وزارت راه

یکی از این افراد، ایمان اسلامیان که اصالتاً جنوبی تبار و لامردی محسوب می‌شود، است. اسلامیان در ستاد انتخاباتی رستم قاسمی فعالیت داشته است. اما هسته اصلی انتخاب همه این انتصابات در وزارت راه و شهرسازی قاسم مکارم شیرازی است.

رستم قاسمی چندی پیش طی نامه‌ای قاسم مکارم را در کمیته شایسته گزینی وزارت راه منصوب کرد. در نبود رئیس این کمیته یعنی مهدی غضنفری که در زمان انتخابات رئیس ستاد رستم قاسمی بود و با حکم ابراهیم رئیسی، رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی شده بود، مکارم شیرازی نیز تقریباً از سایه خارج و همه تحرکات زیر نظر او انجام می‌شود.

حال باید دید علی‌رغم همه این رفیق‌بازی و رفت‌وآمدهایی که در وزارت راه و شهرسازی سازی زیر سایه سنگین شایعات استعفای قاسمی به دلیل سرطان در جریان است، وعده مهم و حیاتی ۴ میلیون مسکن محقق می‌شود یا خیر؟

انتهای پیام/

 

منبع: سایت دیده‌بان ایران


صدای زنجانآیت الله مکارم شیرازیرستم قاسمیوزارت راه
sedayezanjannews.ir/nx8442


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»