استاندار زنجان گفت: توسعه صنایع تبدیلی، لازمه ایجاد ارزش افزوده و آورده بیشتر برای محصول زیتون در شهرستان طارم است
پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ محسن
افشارچی افزود: هم اکنون جای صنایع تبدیلی در منطقه طارم که در قالب آن بتوان ارزش
افزوده بیشتری به زیتون داد، خالی است.
وی
ادامه داد: اگر بتوانیم چند واحد صنعتی برای فرآوری، بسته بندی و تولید محصولات
وابسته به زیتون در منطقه ایجاد کنیم، وضعیت خیلی متفاوت می شود و ثروت بیشتری از
محصول زیتون نصیب منطقه خواهد شد.
استاندار
زنجان با بیان اینکه عملیاتی کردن این نگاه کلان نیازمند همگرایی در مدیریت های
اجرایی استان است، گفت: توسعه صنایع تبدیلی در طارم به صورت منطقی یک جهت گیری
درست و لازم است و باید همه دستگاههای متولی در این راستا همگرایی داشته باشند تا
این مهم در منطقه با سرعت اجرایی شود.
افشارچی
گفت: ایجاد صنایع تبدیلی فقط منحصر به زیتون نیست و برای سایر محصولات تولیدی در
منطقه طارم هم باید چنین سیاستی دنبال شود.
استان
زنجان در زمینه سطح زیر کشت و میزان تولید محصول زیتون، رتبه نخست کشور را دارد و
بیش از ۲۱ هزار هکتار از مزارع شهرستان طارم شامل باغ های زیتون است و این شهرستان
بیش از ۴۰ درصد زیتون کشور را تولید میکند.
از
حدود ۱۸۰ واحد فعال صنایع تبدیلی کشاورزی در استان زنجان، ۵۱ واحد در زمینه
محصولات باغی مثل زیتون و کشمش، ۲۶ واحد در زمینه صنایع تبدیلی محصولات دامی مثل
کشتارگاه، قطعه بندی و بسته بندی گوشت، ۶۷ واحد در زمینه محصولات زراعی مثل بسته
بندی حبوبات و پوسته گیری غلات، ۱۸ واحد در زمینه انبار محصولات و ۱۶ واحد نیز در
زمینه تولید خوراک فعالیت دارند.