کد خبر: 15826
1404/05/06 - 11:19


مدیرکل امور مالیاتی اعلام کرد؛

فعالیت‌های دانش بنیان در زنجان مشمول حمایت‌های مالیاتی می‌شوند

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان با اشاره به اهمیت شفافیت در حسابداری و نقش آن در تسهیل فرایندهای مالیاتی، بر لزوم بهره‌گیری حداکثری از سامانه جدید اشاره کرد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ لیلا محمدی: مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان با اشاره به اهمیت شفافیت در حسابداری و نقش آن در تسهیل فرایندهای مالیاتی، بر لزوم بهره‌گیری حداکثری از سامانه جدید اشاره کرد.

وی با بیان اینکه اعتبارات دستگاه‌ها در سامانه خرید ثبت شده و امکان استفاده از آن در بدهی مالیاتی فراهم شده است، افزود: تلاش می‌کنیم با همکاری مردم و دولت، شاهد تحول در این زمینه باشیم.

محمدی با اشاره به وجود برخی اختلاف نظرها در میان حسابداران استان در سالیان گذشته، تاکید کرد که اولویت اصلی، اجرای صحیح و شفاف اطلاعات در سامانه جدید است.

وی همکاری مردم در پرداخت مالیات را نشانه‌ای از حمایت از دولت در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور دانست و خواستار مشارکت فعال همه مدیران مالیاتی در این فرایند شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان تصریح کرد: با شفافیت و همدلی بیشتر، شاهد افزایش درآمدهای مالیاتی و در نتیجه، توسعه استان باشیم.

وی همچنین به نقش «سامانه ادیان» در تنظیم مقررات و ایجاد شفافیت اشاره کرد و ادامه داد: اجرای صحیح قانون می‌تواند زنجان را به الگویی موفق از تمرکززدایی مالی و توسعه متوازن تبدیل کند.

نظام مالیاتی هوشمند می‌تواند با اشراف اطلاعاتی، شناسایی مودیان جدید، جلوگیری از فرارهای مالیاتی و اصلاح معافیت‌های غیرضروری پیاده سازی شود و علاوه بر افزایش درآمدهای مالیاتی، وابستگی بودجه به نفت را کاهش دهد.

وی ادامه داد: شفافیت مالی و فرایند مالیات‌ستانی یکی از دستاوردهای هوشمند سازی نظام مالیاتی است به صورتی که اجرای کامل قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، شفافیت مالی را در تمامی بخش‌های اقتصادی کشور تضمین می‌کند.

محمدی با بیان اینکه در بخش خدمات نرم افزارهای موبایلی، منوی جدیدی به عنوان «پرداخت مالیات» اضافه شده است، گفت: مؤدیان مالیاتی می‌توانند با استفاده از آن نسبت به پرداخت مالیات مقطوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم اقدام کنند.

وی افزود: بی نیازی از مراجعه حضوری مؤدی، تسهیل در ارسال فرم تبصره ۱۰۰ و امکان ثبت تبصره ماده ۱۰۰ برای مؤدیان داخل و خارج از کشور به صورت کاملاً رایگان از مزایای این خدمات است.

مدیر کل امور مالیاتی زنجان ضمن اعلام آمادگی این اداره کل در خصوص تعامل همه جانبه با پارک علم و فناوری استان، تصریح کرد: از تمام ظرفیت‌های اداره کل امور مالیاتی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و تسریع در امور مالیاتی فناوران استفاده می‌شود.

در پایان شرکت توسعه اعتماد وثوق گستر، با هدف گسترش خدمات و همکاری‌های خود، آیین امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری را با پنج شرکت در استان زنجان برگزار کرد.

این تفاهم‌نامه‌ها با حضور نمایندگانی از سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف از جمله اتاق اصناف استان زنجان، شرکت ارقام تجارت آگاه، شرکت کیان پرداز اندیشه، شرکت آتیه حساب بهین تراز فکر، شرکت تدبیر ارقام زنجان به امضا رسید. هدف از این همکاری‌ها، ارائه خدمات نوین مالیاتی و حسابداری به فعالان اقتصادی استان زنجان و تسهیل فرآیندهای مالیاتی برای آن‌ها عنوان شده است.

شرکت وثوق گستر با بهره‌گیری از نرم‌افزارهای حسابداری پیشرفته و همکاری با نهادهای مالی معتبر، تلاش می‌کند تا بستری امن و شفاف برای انجام امور مالیاتی در استان زنجان فراهم کند.

 این اقدام در راستای تحقق عدالت مالیاتی و حمایت از اقتصاد کشور صورت گرفته است و انتظار می‌رود با همکاری‌های صورت گرفته، شاهد بهبود وضعیت حسابداری و مالیاتی در استان زنجان باشیم.

سرپیری، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت وثوق، در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری این شرکت در استان زنجان با اشاره به تجربه ۱۴ ساله در حوزه مالیات، بر ضرورت فرهنگ‌سازی و همراهی همه ذینفعان برای موفقیت نظام معتمد مالیاتی تاکید کرد.

سرپیری با بیان اینکه مسیر استقرار نظام مالیاتی الکترونیک دشوار و پر چالش بوده، گفت: از سال ۹۰ که برای اولین بار موضوع برون‌سپاری مالیات مشاغل خودرویی را تجربه کردیم تا امروز، راه طولانی طی شده است. خوشبختانه همراهی دوستان، به پیشرفت این مسیر کمک کرده است.

وی با اشاره به تحولات اخیر و تلاش‌ها برای بهبود اقتصاد کشور افزود: همه فعالان این عرصه سهمی در این فرآیند دارند و باید برای کشور روزهای بهتری رقم بزنیم.

مدیرعامل وثوق با قدردانی از مشارکت مدیران استان زنجان، خاطرنشان کرد: زنجان از سال گذشته در استقرار نظام مالیاتی الکترونیک پیشگام بوده است. اولین صورت‌حساب سامانه مودیان در خرداد توسط تیم ما ارسال و اولین مجوز معتمد مالیاتی در سال ۱۴۰۱ صادر شد.

سرپیری افزود: با حمایت‌های بانک ملت و تلاش‌های مستمر، هم‌اکنون وثوق با 4 شعبه و 29 وثوق‌یار (میز خدمت) در سطح استان‌های کشور سرآمد و در حال خدمت رسانی است.

وی تاکید کرد: وثوق تنها معتمدی است که دارای چهار شعبه فعال بوده و اولین شعبه خارج از تهران را چهار ماه پس از اخذ مجوز، راه‌اندازی کرده است.

وی بر نقش مهم فرهنگ‌سازی و آموزش در موفقیت نظام معتمد مالیاتی تاکید و تصریح کرد: اگر فرهنگ بهره‌مندی از خدمات معتمد مالیاتی در جامعه نهادینه نشود، نتیجه مطلوب حاصل نمی‌شود.

همچنین سرپیری ابراز امیدواری کرد با همکاری ذینفعان، نظام معتمد مالیاتی به جایگاه واقعی خود برسد و شفافیت و عدالت مالیاتی محقق شود.

سرپیری اظهار کرد: شرکت‌هایی که کارت رفاهی گام پذیرش می‌کنند، ملزم به صدور صورت‌حساب الکترونیک هستند.

وثوق با ابزارهای در اختیار، در همکاری با شرکت‌ها این فرایند را تسهیل می‌کند. ورود لایحه بر سرمایه نیز در این زمینه نقش مهمی ایفا می‌کند.

وی افزود: در یک سال اخیر تقریباً هر روز در یک استان برای ترویج فرهنگ صدور صورت‌حساب الکترونیک حضور فعال داشته‌ایم.

مدیرعامل وثوق با اشاره به اقدامات سازمان امور مالیاتی برای یکپارچه‌سازی مجوز معتمدین و برون‌سپاری خدمات، ادامه داد: در حال حاضر شرکت‌های معتمد موظف به ارائه خدمات برون‌سپاری برای ۵۱ خدمت مالیاتی هستند که این موضوع به شرکت‌های حسابداری هم کمک می‌کند.

سازمان امور مالیاتی نیز تا پایان شهریورماه به شرکت‌های معتمد اجازه استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های حسابداری و حسابرسی را داده است.

سرپیری تاکید کرد:در هر استانی که شرایط فراهم باشد، موضوع صورت‌حساب الکترونیک را عملیاتی خواهیم کرد و هدف ما تسهیل امور است.

وی از ارائه سرویس جدید توسط وثوق در هفته دولت خبر داد که به گفته او، هزینه‌های کسبه را کاهش داده و امکان صدور صورت‌حساب الکترونیک را حتی بدون دستگاه کارتخوان اندروید فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانامور مالیاتیسامانه ادیانلیلا محمدی
sedayezanjannews.ir/nx15826


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»