کد خبر: 16107
1404/06/01 - 9:25


۵۲۵ کارت بازرگانی فعال در زنجان متعلق به واحدهای تولیدی است

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: ۵۲۵ کارت بازرگانی فعال در این استان متعلق به واحدهای تولیدی و ۴۷۳ مورد نیز متعلق به اشخاص حقیقی است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: ۵۲۵ کارت بازرگانی فعال در این استان متعلق به واحدهای تولیدی و ۴۷۳ مورد نیز متعلق به اشخاص حقیقی است.  

امیرعلی مسیبی افزود: از ابتدای امسال تاکنون، ۵۹ مورد کارت بازرگانی جدید در استان صادر و ۷۳ مورد نیز تمدید شده است.

وی به تلاش‌ها برای حضور وابسته‌های بازرگانی در استان اشاره کرد و گفت: با همکاری اتاق بازرگانی، رایزنان بازرگانی منتخب وزارت صمت به استان دعوت خواهند شد.

مسیبی به اقدامات و برنامه های پیش بینی شده برای توسعه تجارت خارجی در استان اشاره کرد و گفت: در راستای توسعه تجارت خارجی، نمایشگاه محصولات تولیدی ترکیه و عمان در استان زنجان راه‌اندازی می شود.

وی همچنین از حل مشکل ورود موقت کالا با اتصال سیستم بانک مرکزی و گمرک خبر داد و افزود: این امر به حل مسایل فعالان تولیدی به خصوصی در زمینه سرب و روی منجر شده است.

مدیرکل صمت استان زنجان به برنامه‌ریزی برای راه اندازی میز توسعه صادرات سرب و روی در زنجان اشاره کرد و گفت: این موضوع با رویکرد ملی و برای افزایش حجم تجارت خارجی تولیدات در این بخش است.

مسیبی از اعزام هیأت های تجاری استان زنجان به کشور آذربایجان و اربیل عراق خبر داد و افزود: همچنین، پذیرش هیأت‌هایی از اربیل عراق، ترکیه و بلغارستان نیز از طریق اتاق بازرگانی و کشاورزی در حال انجام است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: در حال حاضر هزار و ۳۰۰ پروانه بهره‌برداری با ۶۰ همت سرمایه‌گذاری و اشتغال ۵۵ هزار نفر در این استان فعال است.

منبع/ ایرنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانکارت بازرگانیبانک مرکزیگمرک
sedayezanjannews.ir/nx16107


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»