کد خبر: 17696
1404/12/03 - 9:53


نظارت بر بازار مسکن زنجان تشدید می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: نظارت بر بازار مسکن و املاک استان با همکاری دادستانی و پلیس فتا و برخورد با پایگاه‌ها و سکوهای متخلف تشدید می‌شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: نظارت بر بازار مسکن و املاک استان با همکاری دادستانی و پلیس فتا و برخورد با پایگاه‌ها و سکوهای متخلف تشدید می‌شود.

سعید شاهین‌فر افزود: کارگروه بررسی و ساماندهی بازار املاک و مستغلات با موضوع بررسی علل وقوع گرانی اخیر در بازار مسکن استان با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، معاون دادستان، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان و سایر اعضا تشکیل و تصمیماتی برای تشدید نظارت‌ها اتخاذ شد.

شاهین فر افزود: در این جلسه، ایجاد محدودیت برای درج قیمت در پایگاه‌های دیوار و شیپور به عنوان سریعترین تصمیم و راهکار برای مقابله با گرانی های اخیر در بازار املاک و مستغلات بیان و مصوب شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: متاسفانه متقاضیان نهضت ملی مسکن با اطلاع از ممنوع بودن فروش امتیاز نهضت ملی مسکن و یا واحد تخصیص یافته قبل از تحویل، با درج آگاهی های متعدد در این پایگاه ها برای فروش آن با قیمت غیرکارشناسی اقدام می کنند و باعث ایجاد التهاب در بازار مسکن می شوند.

شاهین فر با اشاره به ماده پنج و ماده ۱۳ قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها بر ممنوع بودن فروش امتیاز نهضت ملی مسکن خاطر نشان کرد: از دادستانی زنجان تقاضا کردیم نسبت به ورود پلیس فتا برای رصد و کنترل شبکه های فضای مجازی و سکوهای درج آگهی مانند دیوار و شیپور همکاری لازم را مد نظر قرار دهند تا از به وجود آمدن التهاب در بازار املاک و مسکن جلوگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه خرید و فروش امتیازهای طرح نهضت ملی مسکن غیرقانونی است، گفت: طبق قانون ساماندهی بازار مسکن، هرگونه خرید، فروش یا تنظیم وکالت برای امتیازهای نهضت ملی مسکن ممنوع است و هر دو طرف معامله مرتکب تخلف قانونی می‌شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان در ادامه درخصوص تامین مسکن محرومان،‌گفت: جلسات مربوط در این زمینه به‌صورت مستمر برگزار می‌شود و برای جاماندگان طرح‌ها نیز شناسایی زمین در اطراف زنجان در دستور کار قرار دارد تا زمینه تامین مسکن برای این قشر هم فراهم شود.

وی در خصوص آخرین وضعیت طرح های مسکن ملی در استان،‌گفت: از مجموع حدود ۲۰ هزار واحد مسکن حمایتی که در استان آغاز شده است در دهه فجر ۲ هزار و ۴۱ واحد شهری، ۲ هزار و ۵۸۰ واحد روستایی و ۱۲۴ واحد ویژه نیروهای مسلح به مرحله بهره‌برداری رسید.

شاهین فر ابراز کرد: هدف‌گذاری ما این است که تا پایان سال، بیش از ۱۳ هزار واحد از این پروژه‌ها تکمیل شود و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۵ بتوانیم پرونده مساکن حمایتی را ببندیم.

منبع/ ایرنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانراه و شهرسازیمسکن ملی
sedayezanjannews.ir/nx17696


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»