کد خبر: 17859
1404/12/25 - 9:36


صدای زنجان وضعیت بازار میوه شب عید در آستانه عید نوروز را بررسی می‌کند؛

آرامش در بازار نوروز برقرار است

رئیس اتاق اصناف استان: کمبودی در بازار وجود ندارد و قیمت‌ها نیز کاهشی بوده است/رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان: بیش از 250 تن میوه شب عید ذخیره‌سازی شده که از امروز عرضه می‌شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ ثمین شکوری: تامین کالای اساسی در بازار، همواره یکی از چالشهای جدی بوده که از اهمیت ویژهای برخوردار است. باتوجه به تحمیل جنگ رمضان به ایران از سوی دشمنان، آن هم در ایام منتهی به نوروز و سال نو، تامین کالایهای اساسی مردم ایران به یکی از دغدغههای مهم در کشور تبدیل شده که در این میان، میوه از اهمیت همیشگی برخوردار است. بنابر دستور مقامات دولتی، تدابیری چون سه شیفته شدن نانواییها، فعالیت مستمر گشتهای ویژه برای مبارزه با احتکار و قاچاق کالا و تخصیص سوخت مضاعف برای تسهیل حمل کالاهای اساسی از بنادر، از جمله اقداماتی بوده که موجب شده آرامش روانی مردم کشور و استان تا حد زیادی برقرار شود.

از طرف دیگر در روز چهارم جنگ رمضان خبر ممنوعیت صادرات تمامی محصولات غذایی و کشاورزی از سوی دولت، با اولویت تامین کالاهای اساسی، حساس و ضروری مورد نیاز مردم، موجب شد نگرانیها از بابت تامین محصولات غذایی حتی در شرایط بحرانی غیر قابل پیشبینی پیش رو، کاهش قابل توجهی پیدا کند.

در اقدامی دیگر، در روز دهم این جنگ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت با بیان اینکه دولت بسته اقتصادی ویژهای برای حمایت از کسبوکارها در نظر گرفته است، اظهار کرد: در حوزههای معیشتی مردم نظیر اقلام غذایی و سلامت، به صورت مشخص به وزارت جهاد کشاورزی تکلیف داده شده که تا پایان اردیبهشت 1405 تمام زیرساختهای لازم برای معیشت مردم را فراهم آورد.

وی ادامه داد: در مورد صادرات و واردات، وظایف لازم ابلاغ شده است؛ همچنین در خصوص تسهیلات بانکی که خیلی از بنگاهها دریافت کردهاند، مهلتی 6 ماهه برای آنها درنظر گرفته شده است تا در شرایط اضطرار به تعویق افتد.

مردم شرایط جنگی را پذیرفتهاند

در این زمینه سجاد مقدمی، رئیس اتاق اصناف استان زنجان در گفتوگو با صدای زنجان با اشاره به اینکه در آستانه عید نوروز و سال نو کمبودی در تامین کالاهای اساسی و میوه شب عید در میادین و بازار زنجان وجود ندارد، اظهار کرد: با گذشت چند روز از جنگ و تدابیر اندیشیده شده در سطح کشور، کمبودی در بازار وجود ندارد و قیمتها نیز کاهشی بوده است.

وی با اشاره به اقدام خوب دولت در ممنوعیت صادرات، عنوان کرد: این اقدام از سوی دولت موجب شده است که قیمت‌‌ها بهخصوص در اقلامی چون سیبزمینی، گوجه فرنگی، پیاز و حتی بعضی مرکبات، روند کاهشی داشته باشد.

این مسئول با بیان اینکه قیمت خرید مردم نسبت به گذشته تغییر چندانی نکرده است، گفت: باوجود گذشت چند روز از آغاز جنگ، مردم تا حدی شرایط را پذیرفته و به ادامه زندگی خود میپردازند.

ذخایر میوه به مقدار کافی موجود است

رئیس اتاق اصناف استان زنجان در خصوص تامین میوه شب عید نیز بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان به مقدار کافی و حتی بیشتر از سال گذشته میوه در سردخانهها ذخیرهسازی کرده که پخش آن نیز از امروز دوشنبه آغاز شده است.

تولید روزانه حدود 100 تن مرغ گرم در استان

در این زمینه اکبر کرامتی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در گفتوگو با صدای زنجان با اشاره به اینکه تامین گوشت مرغ که یکی از مهمترین نیازهای امروز جامعه است، اظهار کرد: روزانه نزدیک به 100 تن مرغ گرم تولید میشود و هیچگونه کمبودی در بازار وجود ندارد.

این مسئول با تشریح تدابیر اندیشیده شده برای مواقع خاص پیشرو افزود: برای این شرایط ذخایر مناسبی از مرغ منجمد موجود است که در هنگام وقوع برخی مشکلات، سریعا به بازار تزریق شده و مانع افزایش بیقاعده قیمتها خواهیم شد.

میوه شب عید 15 درصد زیر قیمت بازار، آماده عرضه است

وی با اشاره به تامین میوه شب عید در بازار زنجان، عنوان کرد: بیش از 250 تن میوه شب عید ذخیرهسازی شده که از امروز( 25 اسفندماه) عرضه میشود؛ این مقدار 15 درصد زیر قیمت بازار و با کیفیت مناسب در اختیار عموم مردم زنجان قرار دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه اصناف استان در شرایط جنگی همکاری بسیار خوبی در تایین قیمت کالاها داشتهاند، افزود: سالهای گذشته شاید گاهی جهش قیمت وجود داشته است اما امسال با همکاری خوب اصناف این افزایش قیمت اتفاق نیفتاده است.

کالای اساسی به مقدار کافی موجود است

وی با اشاره به تامین کالاهای اساسی چون برنج، روغن و نان، بیان کرد: برنج در بازار استان اشباع  و گاهی بیش از آن در فروشگاهها، اتحادیهها و غیره وجود دارد؛ علاوهبر این حدود 300 تن برنج تنظیم بازار برای اواخر ماه رضان و تنظیم بازار شب عید عرضه شده است. این مسئول همچنین با اشاره به عرضه شکر تنظیم بازار، گفت: 196 تن شکر تنظیم بازار توزیع شده و در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته است.

کرامتی با اشاره به تامین روغن در استان زنجان نیز عنوان کرد: به 4 روش شرکتهای پخش روغن در استان زنجان فعالیت دارند و مردم به صورت روزانه در فروشگاههای استان به این کالاها دسترسی دارند.

نظارت بر بازار به صورت جدی پیگیری میشود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به بازدید و نظارتهای صورت گرفته، عنوان کرد: نظارت، بسیار جدی پیگیری میشود؛ اصناف نیز هوای مردم را دارند و بسیاری از موارد را رعایت میکنند.

وی با بیان اینکه حتی در صورت وقوع تخلفات جزئی برخورد جدی خواهیم داشت، افزود: اکیپ مشترک بازرسی بین ارگانها برقرار است و در صورت بروز هرگونه تخلف، بازرسان جهاد کشاورزی، اصناف و تعزیرات در اکیپهای مشترک برخورد جدی خواهند داشت.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبازار میوهشب عیدثمین شکوری
sedayezanjannews.ir/nx17859


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»