کد خبر: 1895
1399/02/17 - 16:32


در اعتراض به تعیین نوسان ۷ درصدی قیمت مرغ و جوجه عنوان شد؛

دفترداران قیمت مرغ را کنترل می‌کنند نه وزارتخانه‌ها

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران معتقد است که برخلاف آنچه عنوان می‌شود این دلالان هستند که در دفترهای کوچک خود قیمت مرغ در بازار تعیین می‌کنند. این دلالان که به اصطلاح به آن‌ها دفتردار گفته می‌شود مرغ را از مرغداران خریده و پس از کشتار به بازار عرضه می‌کنند

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان- نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران معتقد است که برخلاف آنچه عنوان می‌شود این دلالان هستند که در دفترهای کوچک خود قیمت مرغ در بازار تعیین می‌کنند. این دلالان که به اصطلاح به آن‌ها دفتردار گفته می‌شود مرغ را از مرغداران خریده و پس از کشتار به بازار عرضه می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری صدای زنجان و به گزارش ایلنا، حبیب اسدالله نژاد با تاکید بر این‌که ارزانی مرغ مدیریت می‌شود، اظهار کرد: افرادی در بازار حضور دارند که به صورت دستوری قیمت مرغ را در سطحی نگه می‌دارند که حاشیه سود خود را تامین کنند.

وی ادامه داد: این افراد که مرغداران به اصطلاح به آن‌ها دفتردارد می‌گویند در مغازه‌های کوچک خود نشسته و به خرید و فروش مرغ از مرغدار به کشتارگاه‌ها مشغول هستند.

اسدالله نژاد دلیل اینکه قیمت‌های مصوب تعیین شده توسط وزارتخانه‌های صمت و جهادکشاورزی هیچگاه اجرایی نمی‌شود را فعالیت این افراد در بازار دانست.

وی یادآور شد: تعیین قیمت توسط برخی کشتارگاه نیز انجام می‌شود چراکه آن‌ها نیز به خرید مستقیم از مرغدار روی آورده‌اند.

اسدالله نژاد با اشاره به تکلیف تشکل‌های تولیدی و وزارت جهاد کشارزی به مدیریت بازار برای کنترل نوسان افزایشی قیمت جوجه یک روزه و گوشت مرغ تا هفت درصد، اظهار کرد: تکلیف به کنترل نوسان افزایشی قیمت جوجه یک روزه و گوشت مرغ تا هفت درصد درحالی است که هم اکنون هر کیلوگرم مرغ از مرغداران زیر قیمت مصوب سال گذشته خریداری می‌شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر هر کیلوگرم مرغ از مرغداران 6 هزار و 800 تا 7 هزار تومان خریداری می‌شود در حالی قیمت مصوب سال گذشته 8 هزار و 550 تومان است.

اسدالله نژاد هزینه تمام شده هر کیلوگرم مرغ را 10 هزار و 500 تومان عنوان کرد که به این ترتیب 3 هزار تا 3 هزار و 500 تومان زیان مرغداران را به همراه دارد.

وی قیمت مصوب منطقی خرید مرغ از مرغداران با توجه به هزینه تمام شده را حداقل 11 هزار تومان و قیمت برای مصرف کننده را 15 هزار تا 15 هزار و 500 تومان اعلام کرد.

به گزارش ایلنا؛ وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکل‌های تولیدی و وزارت جهاد کشارزی را مکلف کرده است بازار را به گونه‌ای مدیریت کنند که قیمت جوجه یک روزه و گوشت مرغ بیش از هفت درصد نوسان افزایشی با هدف حمایت از تولیدکننده یا کاهشی با هدف حمایت از مصرف‌کننده را نداشته باشد./ انتهای پیام


صدای زنجانانجمن صنفی مرغداراننوسان قیمت مرغوزارت صنعت، معدن و تجارت
sedayezanjannews.ir/nx1895


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»