کد خبر: 19551
1405/06/21 - 9:2


۲۰۰ هکتار از اراضی موقوفه خدابنده به ساخت مسکن اختصاص یافت

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: این اداره‌کل در راستای کمک به توسعه استان و رفع نیازهای عمومی، ۲۰۰ هکتار از اراضی موقوفه در شهر قیدار شهرستان خدابنده را برای ساخت حدود ۶ هزار واحد مسکونی اختصاص داده است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: این اداره‌کل در راستای کمک به توسعه استان و رفع نیازهای عمومی، ۲۰۰ هکتار از اراضی موقوفه در شهر قیدار شهرستان خدابنده را برای ساخت حدود ۶ هزار واحد مسکونی اختصاص داده است.

حجت‌الاسلام مختار کرمی،  با اشاره به همکاری اوقاف در حوزه تامین زمین برای طرح‌های مسکن افزود: در شهر قیدار با همکاری اداره‌کل راه و شهرسازی توافقی برای اختصاص ۲۰۰ هکتار از اراضی انجام داده‌ایم که با استفاده از این ظرفیت، حدود ۶ هزار واحد مسکونی ساخته خواهد شد و زمینه اسکان حدود ۲۰ هزار نفر فراهم می‌شود.

وی اظهار داشت: پیش از این نیز در همین زمینه ۲۲ هکتار از اراضی مورد توافق قرار گرفته بود و این اقدامات نشان می‌دهد ظرفیت موقوفات می‌تواند در کنار دولت، نقش مؤثری در تأمین نیازهای مردم و توسعه زیرساخت‌های استان داشته باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با اشاره به همکاری این اداره‌کل در طرح مولدسازی املاک، گفت: در موضوع مولدسازی با دانشگاه علوم پزشکی استان همکاری کردیم و مقرر شد بخشی از اراضی بیمارستان امیرالمومنین(ع) شهر قیدار که حدود ۲۰ هکتار وسعت دارد و بخشی از آن بلااستفاده و مازاد است، تغییر کاربری پیدا کند و با ایجاد ارزش افزوده، درآمد حاصل از آن برای تکمیل بیمارستان حضرت رسول (ص) هزینه شود.

وی افزود: در موضوعات مختلف ممکن است بین دستگاه‌ها اختلاف نظر یا پرونده‌های متفاوتی وجود داشته باشد، اما در این موضوع با دانشگاه علوم پزشکی تعامل و همکاری کردیم، چراکه هدف، کمک به توسعه خدمات درمانی و تأمین منافع عمومی مردم است.

کرمی با اشاره به همکاری اوقاف با جمعیت هلال احمر نیز گفت: در همین راستا با دوستان هلال احمر نیز همکاری داشتیم و زمینی را در محدوده بین شهرهای بیجار و ایجرود برای ایجاد پایگاه امدادی اختصاص دادیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان ادامه داد: سیاست این است که دستگاه‌هایی را که در حوزه‌های عام‌المنفعه فعالیت می‌کنند، در چارچوب قانون و مقررات و با نگاه کمک به مردم حمایت کنیم و توسعه خدمات عمومی را در اولویت قرار دهیم.

وی با بیان اینکه خدمات اوقاف در بسیاری از حوزه‌ها برای مردم و حتی برخی مدیران و مسئولان ناشناخته است، گفت: گزارش‌های متعددی در زمینه آبرسانی به روستاها و سایر اقدامات عام‌المنفعه داریم، اما متأسفانه کمتر درباره نقش اوقاف و امور خیریه در این اقدامات اطلاع‌رسانی شده است.

کرمی تأکید کرد: اطلاع‌ رسانی و تبیین خدمات اوقاف باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا مردم با ظرفیت‌ها و اقدامات این مجموعه آشنا شوند و حتی مسئولانی که شاید شناخت کاملی از خدمات اوقاف ندارند، با ظرفیت این سازمان برای کمک به توسعه استان آشنا شوند.

وی در ادامه با اشاره به برخی برداشت‌های نادرست درباره قوانین و مقررات اوقاف گفت: متأسفانه هم مردم و هم برخی مدیران و مسئولان، آشنایی کاملی با قوانین و مقررات اوقاف ندارند و گاهی بر اساس ذهنیت یا تحلیلی که خودشان ایجاد کرده‌اند، درباره عملکرد این مجموعه قضاوت می‌کنند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان افزود: قوانین و مقررات اوقاف خاص است و نیاز به تبیین بیشتری دارد. با این حال، سازمان اوقاف و اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان جزو شفاف‌ترین دستگاه‌های استان و کشور هستند.

وی ادامه داد: همه اقدامات اوقاف استان در سامانه‌های مربوط ثبت شده و قابل رصد است و دستگاه‌های نظارتی داخلی و همچنین دستگاه‌های نظارتی خارج از سازمان می‌توانند اقدامات اوقاف را بررسی و رصد کنند. بنابراین می‌توانیم گزارش‌های دقیق و شفافی از عملکرد خود به مردم ارائه دهیم.

کرمی با بیان اینکه ممکن است در حوزه اطلاع‌رسانی کوتاهی‌هایی از سوی اوقاف صورت گرفته باشد، خاطر نشان کرد: شاید یکی از ضعف‌های ما این بوده که خدمات و اقدامات انجام‌شده را به اندازه کافی برای مردم تبیین نکرده‌ایم، در حالی که اوقاف ظرفیت بسیار بزرگی برای توسعه استان و کمک به دولت در حوزه‌های مختلف، از جمله مسکن، دارد.

منبع/ ایرنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاناوقافمسکن ملی
sedayezanjannews.ir/nx19551


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»