کد خبر: 19487
1405/06/15 - 10:0


مدیر امور اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان:

تاریخ‌ شارژ اعتبار کالابرگ بر اساس کدملی است

مدیر امور اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: شهروندان عزیز توجه داشته باشند که زمان واریز اعتبار کالابرگ شما بر اساس رقم آخر کد ملی تعیین شده است؛ با توجه به گروه خود، منتظر شارژ حساب در تاریخ‌های ۱۵، ۲۵ یا پنجم هر ماه باشید

پایگاه خبری صدای زنجان

 پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیر امور اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: شهروندان عزیز توجه داشته باشند که زمان واریز اعتبار کالابرگ شما بر اساس رقم آخر کد ملی تعیین شده است؛ با توجه به گروه خود، منتظر شارژ حساب در تاریخ‌های ۱۵، ۲۵ یا پنجم هر ماه باشید.

سجاد اجاقلو با بیان اینکه به اطلاع شهروندان و سرپرستان خانوارهای مشمول طرح سبد کالابرگ می‌رساند که در راستای نظم‌بخشی به فرآیند پرداخت و توزیع عادلانه اعتبارها، زمان‌بندی واریز این اعتبارات در سه بازه زمانی مشخص و بر اساس گروه‌بندی‌های تعیین‌شده صورت می‌گیرد، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، پرداخت‌های مربوط به این دوره در سه تاریخ کلیدی، یعنی پانزدهم، بیست و پنجم شهریور ماه و پنجم مهرماه ۱۴۰۵ به اجرا در می‌آید.

وی با بیان اینکه در این سیستم توزیع، ملاک اصلی برای تعیین زمان شارژ حساب‌ها، «رقم آخر کد ملی سرپرستان خانوار» است، بیان کرد: به‌منظور پیش‌بینی دقیق‌تر و جلوگیری از تداخل در سیستم‌های بانکی و پرداخت، اولویت‌بندی بر اساس گروه‌ها تعریف شده است.

‌مدیر امور اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان ادامه داد: گروه اول: سرپرستانی که رقم آخر کد ملی آن‌ها شامل اعداد صفر، یک، دو و سه است، اعتبار مربوط به سبد کالابرگ خود را در تاریخ پانزدهم هر ماه دریافت و حساب‌های آن‌ها در این تاریخ شارژ می‌شود.

وی با بیان اینکه گروه دوم افرادی که رقم آخر کد ملی آن‌ها با اعداد چهار، پنج و ۶ به پایان می‌رسد، در گروه دوم قرار گرفته‌اند و زمان شارژ اعتبار آن‌ها در تاریخ بیست و پنجم هر ماه تعیین شده است، افزود: گروه سوم: در نهایت، سرپرستانی است که رقم آخر کد ملی آن‌ها شامل اعداد هفت، هشت و ۹ است، اعتبار ماهانه خود را در تاریخ پنجم هر ماه دریافت خواهند کرد.

‌اجاقلو با بیان اینکه در خصوص مبلغ و میزان اعتبار تخصیص یافته، لازم به ذکر است که در حال حاضر هیچ‌گونه تغییری در رقم‌های فعلی ایجاد نشده و پرداخت‌ها بر اساس مبالغ پیشین صورت می‌گیرد، ابراز کرد: با این حال، موضوع «افزایش میزان اعتبارها» در دستور کار قرار گرفته و مطرح شده است، اما تا زمان ابلاغ رسمی هرگونه تغییر، مبالغ فعلی جاری است.

‌وی گفت: بنابراین از تمامی شهروندان عزیز درخواست می‌شود تا با توجه به رقم آخر کد ملی خود، منتظر واریزی‌های مربوط به تاریخ‌های پانزدهم، بیست و پنجم و پنجم ماه باشند و در صورت عدم دریافت در تاریخ مقرر، ابتدا گروه مربوط به کد ملی خود را بررسی کنند.

منبع/ موج  رسا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانکالابرگکالای اساسی
sedayezanjannews.ir/nx19487


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»