کد خبر: 17460
1404/11/04 - 11:52


افزایش ۵۲ درصدی آموزش فنی و حرفه‌ای در پایه دهم تا پایان برنامه هفتم

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان، با اشاره به تکالیف پیش‌بینی شده در سند آمایش سرزمین استان و ضرورت همسویی آموزش‌ها با نیاز واقعی بازار کار، گفت: هدف ما در پایان برنامه هفتم توسعه، رساندن سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در پایه دهم به ۵۲ درصد است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان، با اشاره به تکالیف پیش‌بینی شده در سند آمایش سرزمین استان و ضرورت همسویی آموزش‌ها با نیاز واقعی بازار کار، گفت: هدف ما در پایان برنامه هفتم توسعه، رساندن سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در پایه دهم به ۵۲ درصد است.

ذبیح‌الله تاراسی، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان، با اشاره به تکالیف پیش‌بینی شده در سند آمایش سرزمین استان و ضرورت همسویی آموزش‌ها با نیاز واقعی بازار کار، اظهار داشت: هدف ما در پایان برنامه هفتم توسعه، رساندن سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در پایه دهم به ۵۲ درصد است.مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان، افزود: امسال تکلیف تعیین شده برای ما ۴۷.۸۸ درصد بود که خوشبختانه توانستیم ۴۹.۵ درصد را محقق کنیم. 

همچنین سهم فنی و حرفه‌ای در سه‌پایه برای امسال ۴۵.۹۱ درصد پیش‌بینی شده بود که ۴۷.۸ درصد آن محقق شده است.وی تصریح کرد: تلاش ما بر این است که نیروی ماهر موردنیاز صنایع و واحدهای تولیدی موجود در زنجان تأمین و ترمیم شود، از مهاجرت نیروی جوان به سایر استان‌ها جلوگیری و بهره‌وری اقتصادی و توسعه پایدار ارتقا یابد.

تاراسی با بیان اینکه بر اساس آمایش سرزمینی، رشته‌های پیشنهادی اولویت‌دار برای مناطق مختلف استان مشخص شده‌اند، گفت: برای مناطق ابهر، خرم‌دره و زنجان، صنایع فلزی، ماشین‌کاری و... برای مناطق خدابنده، طارم و ماه‌نشان، صنایع معدنی، فراوری مواد معدنی، صنایع غذایی، شیلات و کشاورزی نوین.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان ادامه داد: باتوجه‌به جمعیت دانش‌آموزی استان، خدمات فنی، تعمیرات و مهارت‌های نوین برای کل استان در نظر گرفته شده و برای سلطانیه و زنجان، رشته‌های گردشگری، خدمات توریستی و مهارت‌های بومی در نظر گرفته شده است.وی هدف از این اقدام را جذب دانش‌آموزان در این رشته‌ها و فراهم‌کردن اشتغال‌پذیری هنرجویان در داخل استان عنوان کرد.

تاراسی در پایان خواستار تصویب طرح توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش متناسب با آمایش استان شد و پیشنهاد داد، یک کارگروه توسعه آموزش‌های مهارتی با محوریت استانداری و معاونت مربوطه شکل بگیرد تا با همکاری ادارات آموزش‌وپرورش و سازمان‌های دخیل در این حوزه، تقویت و توسعه مهارت‌آموزی در استان محقق شود. 

 منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانآموزش و پرورشهنرستان
sedayezanjannews.ir/nx17460


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»