کد خبر: 19575
1405/06/22 - 12:4


واریز ۲۳۰۰ میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های زنجان

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان گفت: در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۵، ۲۳۰۰ میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و عشایر استان واریز شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰ درصد افزایش داشته است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان گفت: در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۵، ۲۳۰۰ میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و عشایر استان واریز شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰ درصد افزایش داشته است.

مهدی محمدی ، با اشاره به نقش عوارض مالیات بر ارزش افزوده در تأمین منابع مدیریت‌های شهری و روستایی، اظهار کرد: این عوارض یکی از منابع مهم و پایدار برای تأمین مالی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها است و در اجرای پروژه‌های عمرانی، توسعه زیرساخت‌ها، آبادانی مناطق و ارتقای خدمات عمومی هزینه می‌شود.

وی افزود: در ۶ ماهه نخست امسال، ۲۳۰۰ میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و عشایر استان زنجان واریز شده است.

محمدی با بیان اینکه این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷۰ درصد افزایش داشته است، گفت: افزایش این منابع، نقش درآمدهای مالیاتی در تأمین منابع مورد نیاز برای توسعه و آبادانی استان را نشان می‌دهد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان ادامه داد: از مجموع عوارض واریزی، ۱۱۳۸ میلیارد تومان سهم شهرستان زنجان بوده است.

وی تصریح کرد: عوارض پرداختی از محل مالیات بر ارزش افزوده، زمینه اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی، توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی و بهبود کیفیت خدمات عمومی را فراهم می‌کند.

محمدی در ادامه خاطرنشان کرد: افزایش این منابع، بیانگر اهمیت مشارکت مؤدیان در پرداخت مالیات و تأثیر مستقیم درآمدهای مالیاتی بر توسعه و آبادانی شهرها و روستاها است.

او گفت: پرداخت مالیات، مشارکت مستقیم مردم در ساختن شهری آبادتر، روستاهایی توسعه‌یافته‌تر و استانی پیشرفته‌تر است.

 منبع/ ایسنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانعوارضمالیاتزنجان
sedayezanjannews.ir/nx19575


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»