کد خبر: 86
1396/05/14 - 19:46


حکم تنفیذ ریاست جمهوری دکتر حسن روحانی توسط رهبر انقلاب اعطا شد

توصیه مقام معظم رهبری به دولت‌مردان: تعامل گسترده با دنیا و ارتباطات وسیع با ملت‌ها و دولت‌ها

رئیس‌جمهوری: خدایا یاری‌ام کن تا در تحمل سختی‌ها و نامهربانی‌ها صبور باشم

پایگاه خبری صدای زنجان

مراسم تنفیذ ریاست جمهوری دکتر حسن روحانی رئیس‌جمهوری منتخب ملت ایران در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه صبح پنج‌شنبه هفته گذشته با حضور رهبر معظم انقلاب، رؤسای قوا، مسئولان کشوری و لشکری و سفرای کشورهای خارجی با قرائت قرآن کریم در حسینیه امام خمینی (ره) آغاز شد.

حسن روحانی در ۲۹ اردیبهشت ماه امسال در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری موفق به کسب رأی اعتماد ملت ایران برای تصدی ریاست قوه مجریه شده بود.

به گزارش ایلنا در این مراسم ابتدا عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور دولت یازدهم و رئیس هیئت عالی مرکزی نظارت بر انتخابات گزارشی از روند انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم ارائه کرد و سپس حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب حکم تنفیذ ایشان برای ریاست جمهوری حسن روحانی را قرائت کرد.

** 4 دهه مردم‌سالاری دینی و نقش‌آفرینی مردم

رهبرمعظم انقلاب فرمودند: ان‌شاالله مسئولانی که همراه با رئیس‌جمهور محترم و منتخب وارد میدان عمل خواهند شد، با ابتکارات و توانمندی‌های بیش از گذشته ملت را خرسند کنند.

در این مراسم رهبر انقلاب اسلامی تقارن مراسم تنفیذ با ایام ولادت امام رضا(ع) را مایه برکت خواندند و با اشاره به اهمیت بالای جلسه خاطرنشان کردند: یکی از موارد اهمیت این مراسم، آغاز دوره مدیریتی جدید در کشور است که امید می‌رود رئیس‌جمهوری محترم و مسئولان همراه ایشان در دوره جدید، با ابتکار ها و توانمندی‌هایِ بیش از گذشته، مطالبات مردم را برآورده و آنان را خرسند کنند.

ایشان، دومین جنبه اهمیت بسیار زیاد جلسه تنفیذ را، «نقش‌آفرینی مردم در انتخاب مدیران طراز اول کشور» برشمردند و افزودند: این مراسم تنفیذ، دوازدهمین مراسم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است که نشان‌دهنده تأثیرگذاری رأی و گزینش مردم است که این دستاورد بزرگ، به برکت انقلاب، محقق شده است.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تشکیل 10 دوره مجلس شورای اسلامی، 5 دوره شورای اسلامی شهر و روستا و 5 دوره مجلس خبرگان، با رأی مردم از ابتدای انقلاب تاکنون گفتند: قبل از پیروزی انقلاب به‌واسطه وجود دیکتاتوری، مردم هیچ نقشی در تعیین مدیران کشور نداشتند اما به برکت انقلاب اسلامی و عزم راسخ، ایمان عمیق، بصیرت بی پایان، شجاعت بی‌نظیر مرد بزرگی همچون امام راحل، مردم از حاشیه به متن آمدند و صاحب اختیار شدند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: نسل جدید و جوانان کشور، دوران قبل از انقلاب را ندیده‌اند اما نقش‌آفرینی مردم در حکومت، دستاورد عظیمی است که امام بزرگوار توانست با به حرکت در آوردن اقیانوس ملت، به سال‌ها و قرن‌ها حکومت سلطنتی و وراثتی و دخالت و سلطه بیگانگان پایان و جهت حرکت کشور و ملت را تغییر دهد.

ایشان با تأکید بر این‌که مردم و مسئولان باید به 4 دهه «مردم‌سالاری دینی و نقش‌آفرینی مردم در شئون کشور و در انتخاب مسئولان» افتخار کنند، گفتند: مسئولانی که در دوره جدید مشغول به‌کار می‌شوند، میراث‌دار 40 سال تلاش و ابتکار مسئولان مختلفی هستند که زیربناهای علمی، عملی و فکری فراوانی را بوجود آوردند که قبل از انقلاب مطلقاً وجود نداشتند.

رهبر انقلاب اسلامی، این زیربناها را سکوهای پرش ملت به‌سوی آینده خواندند و تأکید کردند: مسئولان جدید و همراهان رئیس‌جمهور محترم، باید از 40 دهه تجربه و توانایی‌های متراکم استفاده کنند و با افزودن بر این سرمایه ملی، آن را تحویل مدیران بعدی دهند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تربیت نسل‌های جدید با تفکر انقلابی و سرشار از انگیزه و آمادگی برای کار را یکی از برکات انقلاب اسلامی برشمردند و با توصیه به مسئولان برای استفاده از این فرآورده عظیم، افزودند: یکی دیگر از دستاوردهای 40 دهه مدیریت نظام جمهوری اسلامی، تعامل ملت ایران با دنیا و در عین حال مقابله جدی با نظام سلطه و ایستادگی در برابر ترفندهای بدخواهان بوده است.

ایشان در همین بخش خاطرنشان کردند: یکی از نکاتی که اصرار بر تکرار آن دارم تا از ذهن‌ها فراموش نشود، غافل نشدن از «حضور و ترفند دشمن» است.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: هیچ‌گاه نباید فراموش کنیم که دشمن، مشغول طراحی و دشمنی است اما در 40 دهه گذشته به فضل الهی، ملت و مسئولان، آبدیده‌تر شدند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به وجود تحریم‌ها از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و به‌ویژه در سال‌های اخیر خاطرنشان کردند: اگرچه تحریم‌ها مشکلاتی را بوجود آورد اما موجب شد توجه ما به ظرفیت‌ها و توانایی‌های داخلی معطوف شود و از آن‌ها استفاده کنیم و به همین علت امروز برغم خواست دشمن، ایران، به مراتب قوی‌تر و مقتدرتر از سال‌های اول انقلاب است.

ایشان با اشاره به انواع ترفندها در طول سال‌های گذشته، افزودند: در این سال‌ها، برخی‌ها هم‌چون مسئولان فعلی امریکا، به صراحت با ملت ایران دشمنی کردند و ترفند برخی‌ها هم هم‌چون دست چدنی در دستکش مخملی بود اما همه این طراحی‌ها موجب شد اعتماد به نفس مردم و مسئولان افزایش یابد و راه‌های مقابله با ترفندهای دشمن را بیابند.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر این‌که جمهوری اسلامی هیچ هراسی از ترفندهای بدخواهان ندارد و به‌واسطه ظرفیت‌های فراوان کشور، راه‌های مقابله با آن را می‌داند، گفتند: مسئولان دولت جدید بدانند که سکا‌ندار چنین نظام پر ظرفیت و پر استعدادی هستند و باید با شناخت این استعدادها، از آن‌ها بهره‌برداری شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، دولت‌مردان جدید را به «تکیه بر هویت انقلابی، کار جهادی و بهره‌مندی از حمایت مردمی و سرمایه‌های مادی و معنوی کشور» توصیه کردند و در بیان سه جهت‌گیری دولت آینده افزودند: «پرداختن به مشکلات مردم به‌ویژه مشکلات معیشتی و اقتصادی» به‌عنوان اولویت اصلی، «تعامل گسترده با دنیا و ارتباطات وسیع با ملت‌ها و دولت‌ها»، و «ایستادگی همراه با صلابت و قدرت در مقابل سلطه‌طلبان»، سه جهت‌گیری اصلی است که باید به‌طور هم‌زمان در دستور کار دولت باشد.

رهبر انقلاب اسلامی، رژیم ایالات متحده امریکا را متجاوزتر و وقیح‌تر از همه سلطه‌طلبان دانستند و تأکید کردند: 40 دهه فعالیت بین‌المللی نشان داده است که هزینه تسلیم در برابر قدرت‌های زورگو به مراتب بیش‌تر از هزینه ایستادگی در برابر آن‌ها است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر این‌که «تسلیم»، ملت‌ها را بیچاره و مسیر پیشرفت را به روی آن‌ها مسدود می‌کند، افزودند: جمهوری اسلامی به توفیق الهی، هیچگاه در مقابل استکبار و نظام سلطه تسلیم نشده و بر سر خواسته‌های آن‌ها سازش نکرده است و به برکت ایثار و فداکاری شهدا، امروز علاوه بر اقتدار و پیشرفت بیش‌تر، شعارهای خود را نیز برجسته‌تر کرده است.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه 10 توصیه به رئیس جمهوری محترم و همکاران ایشان، بیان کردند.

«امانت دانستن مسئولیت و امانت‌داری آن»، «اولویت‌بندی در برنامه‌ریزی‌ها و هزینه‌کردها به‌ویژه تلاش برای ریشه‌کنی فقر و فساد»، و «حرکت براساس برنامه ششم»، سه توصیه اول حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بود.

ایشان در بیان توصیه چهارم گفتند: «اتحاد ملت» را مهم بشمارید و حفظ کنید و مراقب باشید، التهاب آفرینی و دو دستگی مضر میان مردم ایجاد نشود.

ایشان با اشاره به سلایق مختلف مردم خاطرنشان کردند: بگذارید مردم با سلایق مختلف، زندگی آرامی در کنار یکدیگر داشته باشند.

رهبر انقلاب اسلامی در توصیه پنجم خطاب به رئیس جمهور و دولت آینده، گفتند: از نظرات مخالف آشفته نشوید، زیرا در کارها و وظایف سنگین، نقص وجود دارد و باید با پذیرش و تحمل انتقاد، اجازه دهید منتقدین، دیدگاه‌های خود را بیان کنند.

ایشان در توصیه بعدی خود، دولت‌مردان را به رفتن به میان مردم و برقراری ارتباط بی‌واسطه با آنان سفارش کردند و در بیان توصیه هفتم، افزودند: قدر نیروهای مؤمن، انقلابی و پرانگیزه را بدانید زیرا همین نیروهای انقلابی هستند که در مشکلات، کشور را حفظ و سینه سپر می‌کنند.

توصیه هشتم رهبر انقلاب اسلامی به مسئولان، از یاد نبردن دشمنیِ دشمنان بود که گفتند: همواره در تصمیم گیری‌ها و تعامل‌های بین‌المللی به یاد داشته باشید که دشمن همه توان خود را برای نابودی شما به‌کار گرفته است و از هر بهانه‌ای هم استفاده می‌کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به جنجال‌های اخیر درخصوص پرتاب موشک ماهواره بر به فضا اشاره کردند و افزودند: پرتاب این موشک ماهواره بر، یک کار علمی و فنی و معمول و البته لازم برای کشور بود اما در همین موضوع نیز جنجال به‌پا کردند.

توصیه بعدی رهبر انقلاب به دولت‌مردان، لزوم کار قوی و جهادی و حساب شده در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی، دفاعی و حفظ هویت اسلامی و انقلابی برای مقابله با ترفندها و بهانه‌های بدخواهان و پاسخ به آن‌ها بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بیان دهمین و آخرین توصیه خود خطاب به مسئولان گفتند: به خدا توکل کنید و به وعده نصرت الهی باور داشته باشید.

ایشان با تأکید بر این‌که نباید در مقابل دین ستیزان و قانون شکنان آرام نشست، خاطرنشان کردند: بدانید که آینده متعلق به شماست.

** چاره‌ای جز ساختن جامعه عادلانه و با مشی اعتدالی نداریم

دکتر حسن روحانی نیز پس از تنفیذ حکم ریاست جمهوری خود از سوی رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: آداب ارادت به امام رضا به هیچ قوم و مذهبی محدود نیست. همه برابر حضرت خاضعیم و افتخار خادمی او را داریم و او ضامن استقلال کشورمان بوده و هست.

روحانی گفت: خدای بزرگ را سپاس‌گزارم که یکی از بهترین روزها را برای آغاز به کار دولت دوازدهم مقدر فرمود. امام رضا(ع)، فخر همه ایرانیان است

او افزود: در دوران حیات پر برکت ثامن‌الائمه امام رضا(ع)، شیعه دوباره متولد شد. امام رضا(ع)، فخر همه ایرانیان از شیعه تا سنی، از فارس تا آذری، از کرد تا لر، از عرب تا بلوچ و ترکمن است و همه رو به این آستان دارند و خاضعانه و عاشقانه می‌گویند: السلام علیک یا مولا یا علی بن موسی‌الرضا(ع).

رئیس‌جمهوری اظهار کرد: اگر امروز ایران کشوری مستقل در جهان اسلام است و با حفظ هویت دینی و اسلامی خود استقلال ملی و تاریخی دارد، یکی از عوامل برجسته آن، وجود بارگاه شریف آن حضرت، در این سرزمین است چرا که مزار آن امام، همچون پرچم برافراشته‌ای از پیوند هویت ملی و دینی ما ایرانیان است.

روحانی با بیان این‌که ایران با همه عظمت و شوکت تاریخی‌اش، در برابر اسلام از سر ادب و اعتقاد تسلیم شد و به شوق برابر انسان‌ها در برابر خداوند و حکومت قانون پیام وحی را به جان پذیرفت، تصریح کرد: آن چه ایران را به اسلام آورد نه برق شمشیر که نور نبوت و امامت بود که اینک هزاران سال پس از ورود اسلام به این سرزمین آن را چنان با حکمت محمدی(ص) آمیخته که جدایی آن‌ها از هم ناممکن است.

او اضافه کرد: ما ایرانی هستیم و مسلمان و دوستدار اهل بیت. ما امامت را از امام علی(ع)، شهامت را از امام حسین(ع) و شریعت را امام صادق(ع) گرفتیم؛ اما امام رضا(ع) به ما سیاست را آموخت. به ما آموخت چطور می‌توان در سخت‌ترین دوران که عصر جنگ قدرت است، عظمت شیعه را احیا کرد. چون می‌توان در دورانی که حریف سرگرم جنگ قدرت است، با تصمیم درست به نفع آرمان امامت عمل کرد.

رئیس دولت تدبیر و امید با تأکید بر این‌که امام رضا(ره) با اکراه نیابت در حکومت را پذیرفت تا شیعه را به‌عنوان مذهب سیاسی اجتماعی احیا کند و ارکان سلطنت عباسی را که خود را وارث حکومت می‌خواندند به لرزه بیاندازد، خاطرنشان کرد: امامی که با سرانگشت تدبیر فرصتی برای گسترش اندیشه بدل کرد. امام مهربانی که با رفتار خود درس مدارا و محبت را به ما آموخت. امام دانش‌گستری که آیین احتجاج و گفت‌وگو با پیروان مکاتب و مذاهب دیگر را به ما یاد داد و نشان داد چطور باید با دیگران با منطق و زبان آنها سخن گفت تا عرصه‌ای برای پیروزی اهل علم ایمان شود.

روحانی با بیان این‌که حمد و سپاس خدایی را که حیات ما را در عصر انقلاب اسلامی قرار داد تا شاهد ظهور انقلاب اسلامی در سقوط طاغوت و صعود حق باشیم، ابراز داشت: انقلابی که حاصل مجاهدت امام و ملت بود. امامی که پس از مبارزه، خودباوری و عزت را به ملت ارزانی داشت و ملتی که از  میان همه نظام‌های حکومتی، جمهوری اسلامی را به عنوان تنها مسیر درست برای حراست از استقلال و آزادی برگزیده و اولین دستاورد آن تصویب قانون اساسی بود تا پشتیبان اسلامیت و جمهوریت نظام باشد.

او با بیان این‌که قرن شمسی حاضر که رو به پایان است، دوران تجربه‌اندوزی برای مواجهه هوشمندانه با جهان مدرن بود، عنوان کرد: در گذر 4 دهه گذشته درس‌ها و عبرت‌های بسیاری آموختیم و همه آن‌ها را توشه راهی خواهیم کرد که در پیش داریم. آموخته‌ایم که جمهوری اسلامی ایران ترکیبی یکپارچه از جمهوریت و اسلامیت است و نباید هیچ یک از آن دو را نادیده گرفت.

رئیس دولت تدبیر و امید افزود: آموخته‌ایم که جامعه ایرانی از لحاظ سبک زندگی دارای تنوع است. زنان، مردان، جوانان، روستائیان و شهرنشینان ما به یک شیوه زندگی نمی‌کنند و همه برداشت یکسانی از فرهنگ و هنر ندارند. این تفاوت و تنوع را باید به رسمیت شناخت چه اینکه همه اقوام ایرانی پاره تن مام وطن هستند و حق دارند که خواهان توجه و مشارکت بیشتر باشند تا توسعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی متوازن و عادلانه در همه کشور محقق شود.

روحانی با بیان این‌که باور کرده‌ایم علی‌رغم گام‌های بلند هنوز تا رسیدن به جایگاه بلند قدرت اقتصادی تأثیرگذار در سطح منطقه و جهان فاصله داریم، یادآور شد: می‌دانیم تحولات منطقه‌ای، جهانی و ملی بر حال و آینده کشور تأثیر دارد و اذعان داریم برای ساختن کشور و آینده‌ آن، نیازمند بر تکیه و استفاده از توانمندی‌های مردمان هستیم.

او با تأکید بر این‌که پس از 4 دهه، همه گروه‌ها و جریان‌ها به این باور رسیده‌اند که فرا‌تر از شعارهای رنگارنگ چاره‌ای جز ساختن جامعه عادلانه و با مشی اعتدالی نداریم، بیان کرد: هدف عدالت و اعتدال فراهم کردن عدالت و اعتدال، ساختن‌ جامعه‌ای به دور از فساد، بالا‌ بردن آستانه تحمل و مدارا با دیگران و داشتن نظام حمایت اجتماعی قدرتمند برای حفاظت از افراد جامعه در برابر سختی‌های زندگی است.

رئیس دولت دوازدهم تأکید کرد: تلاش دولت بر آن است مردم به حقوق خود دست یابند. ریشه‌کن شدن فقر و از بین رفتن فساد حق مردم است. سربلند شدن ایران در مجامع بین‌المللی حق مردم است. دستیابی به بازارهای منطقه‌ای و جهان حق مردم است. رشد فضای آزاد و معنوی حق مردم است. آسانی دسترسی به اطلاعات حق مردم است. عدالت و برابری در برابر قانون حق مردم است. داشتن آینده‌ای مطمئن حق مردم است. اظهارنظر، ‌گفت‌وگو، دانستن و در جریان امور کشور قرار کرفتن حق مردم است.

روحانی با بیان این‌که احقاق حقوق مردم جز با همیاری و همدلی، اعتدال و دوری از افراط و حاکیمت قانون و قانونمداری حاصل نمی‌شود، گفت: پس از ۳۹ سال از حیات جمهوری اسلامی ایران همه مردم و جریان‌های سیاسی اتفاق نظر دارند که در جمهوری اسلامی ایران، میزان رأی ملت است و ملت از طریق صندوق‌های رای نظر خود را اعلام می‌کنند و نظام امین رای مردم است و رای مردم را حق‌الناس می‌داند و بر این اساس، اعتماد شهروندان را به صندوق‌های رای جلب می‌کند.

او در ادامه با اشاره به حضور گسترده مردم در انتخابت ۲۹ اردیبشهت اظهار کرد: مردم در این انتخابات با تمام وجود به میدان آمدند تا دوباره با نظام، رهبری، دولت و منتخب خود تجدید پیمان کنند، ملت به زیبایی کار خود را به پایان رساند. باید اعلام کنیم دوباره آمده‌ایم برای برای اعتلای اسلام، برای سربلندی ایران، اقتدار نظام و خدمت به ایرانیان؛ صدای مردم را بار دیگر شنیدیم و باید به امید و اعتماد آنان با همه وجود توجه کنیم، ما برکات بزرگ این مردم‌سالاری دینی را مشاهده کرده‌ایم.

رئیس قوه مجریه در ادامه تشریح کرد: نخستین برکت آن است که مردم می‌بیننند علایق و خواسته‌هایشان از طریق نامزدهای مختلف مطرح می‌شود و سپس از طریق نامزد مورد نظر خود احساس می‌کنند در تعیین سرنوشان مشارکت دارند، این فرآیند سبب می‌شود که دلبستگی مردم به نظام افزایش یابد.

روحانی ادامه داد: مردم‌سالاری باعث شده است نظام جمهوری اسلامی برخلاف نظام‌های پیشین در ایران، نظامی عاریتی نباشد. امروز این نظام در عواطف و قلوب مردم ایران ریشه دارد.

او با بیان اینکه دومین برکت مردم ‌سالاری آن است چون نظام جمهوری اسلامی ایران برخاسته از آرای مردم است به انجماد و بن بست دچار نمی‌شود، تصریح کرد: در نظام‌های دیکتاتوری چون حکومت خود را فارغ از خواسته مردم می‌داند و اصولا در پی فهم و اطلاع از آن نیست، امکان انطباق حکومت با تحولات اجتماعی از بین می‌رود بنابراین با یک انقلاب یا شورش، حاکمان گویا ناگهان از خواب بیدار می‌شوند و تازه صدای مردم را می‌شنوند.

رئیس دولت تدبیر و امید تاکید کرد: نگاه حکیمانه امام(ره) در پی‌ریزی نظام جمهوری اسلامی سبب شده که امروز نظام جمهوری اسلامی همراه با تحولات شتابان اجتماعی، خود را بازسازی کند.

روحانی در ادامه دیگر برکات مردم‌سالاری دینی خاطرنشان کرد: سومین برکت مردم سالاری دینی آن است که در یک جامعه ۸۰ میلیونی به حکم طبیعت انسانی در مورد موضوعات مختلف، سلایق سیاسی، ‌فرهنگی و اجتماعی وجود دارد و البته پذیرفته‌ایم برای اداره کشور در ‌‌نهایت این رای مردم است که از بین دیدگاه‌های مختلف، دیدگاه مورد نظر خود را انتخاب می‌کند.

او به نقش رأی مردم در اداره کشور اشاره کرد و ابراز کرد: اینکه همه به نقش تعیین‌کننده صندوق‌ها گردن نهاده‌ایم بیان‌گر بلوغ، رشد و نیروهای سیاسی کشور است. بدون شک این دستاورد بزرگ مردم سالاری ما مدیون راهبری امام و مقام معظم رهبری است که با یک نگاه راهبردی و مشی پدرانه و سعه صدر، بستر رشد و نمو برای فرزندان انقلاب برای سلایق سیاسی مختلف فراهم کرده است.

رئیس قوه مجریه بیان کرد: در کنار دستاوردهای آزادی، استقلال، مردم‌سالاری و امنیت دستاوردهای مهمی نیز در حوزه رفع فقر داشته‌ایم. عدالت اجتماعی و رفع نابرابری از جمله آرمان‌هایی بود که از ابتدای انقلاب تاکنون دولت و دیگر نهادهای نظام خدمات گسترده‌ای را ارائه کرده‌اند تا رفاه عمومی به صورت پیشرفت در تمام کشور گسترده است. نتیجه خدمات در نظام جمهوری اسلامی باعث شد نسبت ده درصد غنی به درصد فقیر از حدود ۲۵ برابر در سال ۵۶ به ۱۴برابر در سال ۹۴ کاهش دهد.

روحانی با بیان اینکه دولت یازدهم از طریق بازگرداندن ثبات به اقتصاد کاهش تورم و طرح تحول قدم‌های مهمی در این راستا برداشته است، یادآور شد: هنوز وضعیت فقر و نابرابری زیبنده نظام و مردم نیست. همانطور که در زمان انتخابات وعده داده‌ام یکی از اهداف، ریشه کن کردن فقر مطلق و ایجاد نظام تامین اجتماعی است. امیدوارم در پایان دولت دوازدهم کارنامه درخشانی در کاهش نابرابری‌ها ارائه دهم. 

او تاکید کرد: دستیابی به عدالت اجتماعی باید به همراه ایجاد ثروت باشد والا به جای رفع فقر توزیع فقر می‌شود. رفع فقر لازمه‌اش ایجاد اشتغال است. امروز با موج افراد جویای شغل مواجه هستیم و به همین دلیل کشور نیازمند آن است که در سال‌های آینده شرایط لازم را برای رشد شتابان اشتغال، فراهم کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه ایجاد شغل و تولید ثروت، مستلزم سرمایه‌گذاری‌های گسترده و دسترسی به بازار و فناوری‌های پیشرفته است، عنوان کرد: دولت دوازدهم اولویت اصلی خود را افزایش تولید و اشتغال می‌داند و در تداوم حرکت دولت یازدهم، برنامه اقتصادی خود را بر مبنای سیاست‌های کلی نظام به ویژه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و اصل ۴۴ قانون اساسی و با هدف ایجاد یک انقلاب اقتصادی طراحی کرده است.

روحانی ادامه داد: امروز که جامعه جهانی به مانند مللی درهم تنیده در همسایگی هم قرار دارد، نمی‌توان توسعه پایدار را بدون تعامل با جهان میسر ساخت. گذر از دشوار‌ترین تحریم‌ها با ترکیب قدرت دیپلماسی و برخورداری از توان بازدارنده دفاعی میسر شد که اولین قدم ما برای تعامل است.

او با بیان اینکه نظام با عزتمندی هزینه استقلال را می‌دهد اما تسلیم خواست بدخواهان نخواهد شد، گفت: برجام نشانه حسن نیت ایران و تعامل بوده و اکنون با اعتماد به نفس و پشتوانه رای مردم در چارچوب قانون اساسی با جهان تعامل می‌کنیم.

رئیس دولت دوازدهم با بیان اینکه در این محفل اعلام می‌کنم که بعد از پایان انتخابات، فصل همدلی آغاز شده است،  اظهار داشت: وقت آن است که در سایه اسلام با استفاده از تمام توان خود کارآمدی نظام را ارتقا دهیم تا رضایت مردم را به دست آوریم. دستانم را به سوی کسانی که به عظمت ایران می‌اندیشند، دراز می‌کنم و از آن‌ها کمک می‌طلبم. از خدای بزرگ عظمت روزافزون مردم را مسالت می‌کنم.

روحانی با بیان اینکه خدایا این ملت که بهترین‌های را در راه تو هدیه کرده‌اند و آماده هستند هدیه کنند، شایسته بهترین‌ها هستند و از تو می‌خواهم بهترین نعمت‌های خود را بر این مردم سربلند ارزانی داری، تصریح کرد: اکنون که ملت مرا را برای خدمت به خود برگزیدند، پرتو عنایت خود را بر من بتابان و مرا شایسته خدمت قرار ده.‌ ای آغازگر هستی‌ها و جبران‌گر کاستی‌ها یاری‌ام کن تا در تحمل سختی‌ها و نامهربانی‌ها صبور، در مقابله با ظلم و جور جسور، در بازشناسی کژی‌ها و کاستی‌ها بینا، در فرو ریختن دیوار دروغ و حسد توانا، در کنار زدن پرده ریا و تزویر توانا، در شنیدن صدای مردم شنوا، در پاسخ به خواست جوانان مصمم و در پای فشاری بر مصالح ملت پابرجا باشم. ای آشکارکننده زیبایی‌ها و پوشاننده زشتی‌ها از تو عزت می‌خواهم نه خودخواهی، از تو کرامت می‌خواهم نه خودپسندی، از تو شرافت می‌خواهم نه خودرأیی. ای دانای همه نهان‌ها و شنونده همه شکوه‌ها، از تو می‌خواهم کینه‌توزی‌ها را به مهربانی، حسادت‌ها را به همکاری و بدبینی‌ها را به همدلی بدل فرمایی.

مراسم تحلیف رئیس‌جمهوری امروز با حضور میهمانان بلند پایه داخلی و خارجی در مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.

اقدام کننده: روزنامه صدای زنجان

sedayezanjannews.ir/nx86


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»