کد خبر: 148
1396/06/19 - 19:46


پس از پنج روز رقابت، پرونده دوازدهمین دوره جشنواره آش‌های ملی با معرفی برترین‌ها به بایگانی رفت

آش تمام شد

پایگاه خبری صدای زنجان

علی‌اکبر فیض‌لو- اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره ملی آش ایرانی روز گذشته طی مراسمی با شکوه با حضور رسول بیات فرماندار زنجان، علی محمدی سرپرست شهرداری زنجان، مسیح اله سلطانی مدیر کل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری زنجان، یحیی رحمتی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان،دادخواه عضو شورای اسلامی شهر زنجان، غلامحسین احمدی معاون خدمات شهری شهرداری زنجان، موسوی مشاور شهردار زنجان، جمعی از مدیران استانی، داوران بین المللی و شرکت کنندگان این جشنواره در محل تفریحی، ورزشی گاوازنگ با استقبال پرشور هموطنان و هم استانی ها، برگزار شد.

این جشنواره به مدت ۵ روز متشکل از ۵۵ غرفه آش از 26 استان کشور و ۱۲۷ غرفه صنایع دستی از 31  استان کشور و جزیره قشم، برگزار شد و در پایان نیز به برترین های جشنواره هم در بخش آش و هم در بخش صنایع دستی جوایزی اهدا شد.

لازم به ذکر است که در بخش آش بتول نقی زاده از خراسان جنوبی بعنوان نفر اول این جشنواره معرفی شد و تندیس مخصوص این جشنواره را از آن خود کرد، حمیرا شفیعی از طارم زنجان نفر دوم و لیلا زارع از کردستان نفر سوم این جشنواره شدند، خانم حسینی و فهیمه صالحی نیز نفرات چهارم و پنجم جشنواره ملی آش ایرانی شناخته شدند که از آن ها نیز با اهدای لوح قدردانی شد.

ایجاد تعامل یکی از شاخصه های توسعه جامعه متمدن

به گزارش گروه اطلاع رسانی روزنامه صدای زنجان در جشنواره ملی آش، معاون امور عمرانی استاندار زنجان در اختتامیه جشنواره ملی آش ضمن تشکر از همه کسانی که برای خوشحال کردن مردم زحمت می کشند، گفت: خوشحال کردن مردم برای ما باعث افتخاراست و کارهایی که برای شادکردن مردم انجام می شود کمتر از سایر خدمات نیست.

رحمتی با اشاره به تاٌثیرات جشنواره آش در راستای ایجاد تعامل بین انسانها، گفت: یکی از شاخصه های توسعه جامعه متمدن، ایجاد تعامل بیشتر بین شهروندان است که برگزاری جشنواره آش امکان این تعامل را فراهم می کند.

وی به استقبال گسترده مردم از جشنواره اشاره کرد و افزود: به دلیل استقبال گسترده مردم َاز این جشنواره و برنامه های فرهنگی برگزار شده در سینما رو باز گاوازنگ، می بایست برای سالهای آینده ظرفیت این مجموعه را به اندازه  2 هزارز نفر افزایش داد.

این مقام مسئول با اشاره به کاستی های موجود در جشنواره، گفت: از همه شهروندان و میهمانان تقاضا می کنیم که کاستی های موجود در جشنواره را با نگاه مثبت ارزیابی کنند و نظرات و پیشنهادات خود را در راتستای رفع نواقص و هرچه بهتر برگزار شدن جشنواره ملی آش ایرانی به مسئولین برگزاری جشنواره انتقال دهند.

رحمتی در پایان از همه دست اندرکاران برگزاری جشنواره آش از جمله نیروی انتظامی، شهرداری، میراث فرهنگی، داوران جشنواره، کارگران و همه کارشناسان و متخصصینی که به ارتقاء خدمات جشنواره کمک کردند، نهایت قدردانی را داشت.

ایجاد رویکرد فرهنگی جهت ایجاد شور و نشاط در جامعه

سرپرست شهرداری زنجان نیز در این مراسم با اشاره به حضور 26 استان در جشنواره ملی آش ایرانی, اظهار کرد; شهرداری تمام تلاش خود را جهت هر چه مطلوب تر برگزار شدن این جشنواره انجام داده است، امروزه شهرداری زنجان با رویکردهای فرهنگی در صدد ایجاد شور و نشاط در جامعه می باشد.

علی محمدی با بیان اینکه اقدامات عمرانی بسیاری برای توسعه مجموعه فرهنگی, تفریحی گاوازنگ انجام شده است، افزود: تمامی اقدامات انجام شده از قبیل نور پردازی, آسفالت ریزی, تأمین ایمنی و سایر اقدامات، با هدف فراهم کردن همه امکانات لازم برای برگزاری این جشنواره در شهر زنجان، صورت گرفته است.

وی رضایتمندی بازدید کنندگان از برگزاری این برنامه را مهم تلقی کرد و افزود: با اجرای برنامه های فرهنگی که هر شب در سینمای روباز مجموعه گاوازنگ برگزار می شد, تلاش شد خاطره ای خوش در ذهن هموطنان ماندگار شود.

جشنواره آش قدیمی ترین جشنواره غذایی کشور

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان نیز در اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره ملی آش ایرانی با اشاره به قدمت جشنواره آش ایرانی، اظهار کرد: این جشنواره هرساله باشکوه تر از سال گذشته برگزار می شود به گونه ای که به یک مطالبه اجتماعی تبدیل شده است، امسال نیز 180 گروه برای شرکت در جشنواره ثبت نام کرده بودند که طی برگزاری یک دوره آزمون 15 گروه به مرحله نهایی راه یافتند.

یحیی رحمتی با اشاره به رشد 11 درصدی شرکت کنندگان در این جشنواره، خاطرنشان کرد: برای اولین بار در این دوره جهت جذب گردشگر هر روز یک تور گردشگری از تهران با قطار وارد زنجان می شدند.

حضور بهترین داوران کشور در جشنواره ملی آش

حسین جهانوند یکی از داوران دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی نیز در ادامه جشنواره های غذایی را یکی از مهمترین رویداهای گردشگری کشور نامید و گفت: جشنواره ملی آش ایرانی به عنوان قدیمی ترین جشنواره غذایی کشور، سرآمد رویدادهای مهم گردشگری در این حوزه است، که به مدت ۵ روز در بخش پخت انواع آش‌های ایرانی توسط گروه های مختلف از استان های کشور برگزار شد و داوری آن نیز 2 روز  به طول انجامید.

این داور بین المللی با اشاره به داوری مسابقه جشنواره ملی آش ایرانی، خاطرنشان کرد: آش های ارائه شده توسط گروه داوری متشکل از محمدولی مفیدی، سید مهدی حسینی، فاطمه شیرازیان و اینجانب، با در نظر گرفتن عناصری چون اصالت، طعم، بو، مزه، بهداشت، تزئین، سفره آرایی، جا افتادگی، مورد بررسی قرار گرفت و براساس راٌی آن ها، منتخبین جشنواره مشخص و به دبیرخانه جشنواره معرفی شدند.

 

# روزنامه صدای زنجان ،فرهنگی و هنری ،اختتامیه جشنواره آش

اقدام کننده: روزنامه صدای زنجان

sedayezanjannews.ir/nx148


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»