کد خبر: 907
1397/10/02 - 19:46


استاندار زنجان مطرح کرد:

پارک‌های علم و فناوری، بهترین فضا برای عملی کردن علم

پایگاه خبری صدای زنجان

زهره میرعیسی‌خانی- استاندار زنجان اظهار کرد: هر چه قدر در حوزه جوانان سرمایه‌گذاری شود، هزینه  محسوب نمی‌شوند بلکه ایجاد ثروت می‌کنند.

به گزارش صدای زنجان، استاندار زنجان در جلسه بررسی مسائل و مشکلات پارک علم و فناوری با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این جلسه این است که آنچه که توان استان است را برای پارک علم و فناوری استان انجام دهیم، گفت: در دنیای حاضر به این نتیجه رسیده‌ایم که باید به دنبال ایجاد پارک‌های علم و فناوری باشیم چرا که این پارک‌ها به لحاظ هزینه‌ای به صرفه هستند و همچنین دانش روز را در اختیار جوامع قرار می‌دهند.

فتح‌الله حقیقی ادامه داد: اینکه همواره اذعان کنیم که رتبه 6 پژوهش را  در سطح جهان داریم، چندان مزیتی ندارد و  ضمن اینکه این را به خوبی می‌دانیم که در عملی کردن علم، این جایگاه را نداریم و بهترین جایی که می‌توان در زمینه عملی کردن علم قدم برداشت، پارک‌های علم و فناوری است که می‌توان به بهترین شکل ممکن از آن بهره برد.

استاندار گفت: گفتمان یک کشور وقتی صورت می‌گیرد که کشور سامان یابد و هر چه قدر بتوان در حوزه جوانان سرمایه‌گذاری کرد این موضوع تحقق بهتری می‌یابد.

حقیقی اظهار کرد: ایجاد خانه‌های جوانان یکی از موضوعاتی است که در این زمینه محقق شده است چرا که این موارد با توجه به اینکه قشر جوان را در بر می‌گیرد، هزینه  محسوب نمی‌شوند بلکه ایجاد ثروت می‌کند.

وی در راستای استفاده ساختمان پارک علم و فناوری استان زنجان، از ساختمان مازاد سایر ارگان‌ها اظهار کرد: حتما باید وضعیت ساختمان‌های مازاد ادارات روشن شود و از آنجا که دولت خود نمی‌تواند در زمینه اشتغال‌زایی فعالیت داشته باشد باید در جهت ایجاد اشتغال جوانان برای بهبود وضعیت مشکلات پارک علم و فناوری قدم برداریم.

 در ادامه رئیس پارک علم و فناوری استان زنجان با اشاره به اینکه در پارک‌های علم و فناوری مهارت و باور به جوانان تزریق می‌شود، گفت: مهم‌ترین خروجی پارک‌ها تولید فناوری و تولید شرکت فناور و دانش‌بنیان است و اگر این امر افزایش یابد آمار  شرکت‌های دانش‌بنیان بالا می‌رود و این امر زمینه افزایش  ثروت را فراهم می‌آورد.

وی با اشاره به اینکه در پارک علم و فناوری تنها شرکت‌هایی می‌توانند مستقر شوند که ایده‌ فناورانه‌شان تجاری شده باشد، ادامه داد: اگر فردی ایده و محصول داشته باشد ولی ایده‌اش تجاری‌سازی نشده باشد، در مراکز رشد ما جایگزین می‌شود و زمینه ورود او به پارک فراهم می‌گردد.

رئیس پارک  علم و فناوری استان زنجان با اشاره به اینکه برخی دیگر از این شرکت‌ها در مراکز کار مشترک ما فعالیت می‌کنند، افزود: این‌ها محصول ندارد و صرفا ایده دارند و ما به آنها کمک می‌کنیم تا به محصول برسند و محصول خود را تجاری‌سازی کنند.

وی اظهار کرد: رویداد استارتاپ‌ها در استان گذاشته می‌شود، اما از آنجا که  جوانان ما کمتر از استان خارج شده‌اند ایده‌های خوبی ندارند و در این زمینه ما شروع کرده‌ایم تا از چهره‌های برجسته کشوری در علوم مختلف روز نظیر نانو برای تولید ایده و معرفی ایده استفاده کنیم.

این مسئول افزود: 7 مرکز رشد در استان زنجان وجود دارد که یکی از این مراکز در دانشگاه زنجان مستقر است که 22 واحد فناور دارد و سال 88 افتتاح شده، مرکز رشد دانشگاه آزاد که 10 مرکز فناور دارد و در سال 93 راه‌اندازی شده است، مرکز رشد جهاد دانشگاهی  13 ماه از افتتاح آن می‌گذرد و 18 واحد در آن افتتاح شده است و مرکز رشد واحد پارک علوم پایه از سال 82 راه افتاده است و 55 واحد فناور در آن مستقر است و مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی 96 ماه از افتتاحش می‌گذرد و 9 واحد دارد. مرکز رشد استان 9 ماه از عمر خود می‌گذرد و بالغ بر 66 واحد فناور در این واحد وجود دارد و  مرکز رشد دانشگاه ابهر.

مرادخانی  با اشاره به اینکه 172 نفر در حال حاضر نیازمند مکان و فضایی برای انجام فعالیت خود در پارک علم و فناوری استان هستند و بالغ بر 50 واحد متقاضی داریم که به آنها جا نداده‌ام، گفت: در حال حاضر مشکل اصلی این پارک ساختمان است و با توجه به اینکه ساختمان‌های مازاد در این شهر وجود دارد باید کمکی شود تا یک فضایی در اختیار این پارک قرار گیرد.

 

#فتح‌اله حقیقی، پارک علم‌وفناوری زنجان، مرادخانی

اقدام کننده: روزنامه صدای زنجان

sedayezanjannews.ir/nx907


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»