کد خبر: 17939
1405/01/07 - 15:19


یادداشت/ سعید مالکی

بی بی سی نمونه‌ای کامل از یک رسانه‌ به ظاهر بی طرف!

بی بی سی نمونه ای کامل از یک رسانه‌ی به ظاهر بی طرف اما در عمل در خدمت اهداف کشور مطبوع خود است و البته که طبیعی ست اما وقتی مدعی بی طرفی می‌شود چنین روشی بالطبع نمی‌تواند مطابق با عملکردش باشد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ بی بی سی نمونه ای کامل از یک رسانه‌ی به ظاهر بی طرف اما در عمل در خدمت اهداف کشور مطبوع خود است و البته که طبیعی ست اما وقتی مدعی بی طرفی می‌شود چنین روشی بالطبع نمی‌تواند مطابق با عملکردش باشد.

 تمام مجری‌های و عوامل و سردبیری این مجموعه در بخش فارسی زبان آن به شکل مستقیم و غیر مستقیم با جمهوری‌اسلامی ایران زاویه دارند و گاه آن را بدون تعارف و ملاحظه بیان می‌کنند ( البته می‌توان استثنایی چون نفیسه کوهنورد را کنار گذاشت) و در گفتگوهای خاص خود با کارشناسان هر زمان که لازم بدانند با ورود به سخنان مهمان مسیر را به سمت اهداف رسانه‌ای خودشان اصلاح می‌کنند. در فقره‌ی جنگ اخیر علیه ایران نیز می‌توان این رفتار را به وضوح در تمام برنامه‌های ویژه‌ی این رسانه دید.

 برای مثال در یکی از برنامه ها و درست زمانی که مهمان برنامه درباره‌ی تناقضات سخنان ترامپ سخن می‌گفت مجید افشاری مجری برنامه ورود کرد و درباره‌ی محکومیت ایران در ژنو در روزها گذشته و نه در آن لحظه و در ژنو در خصوص هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی در منطقه گفت در حالیکه هیچ ربطی به موضوع گفتگو نداشت!

پروپاگاندا لزوماً نباید علنی و فریادگونه و شعارزده باشد. می‌تواند زیر پوستی و با نهایت دقت و ظرافت مانند بنگاه سخن پراکنی بریتانیایی هم باشد.

رسانه علم است.

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبی بی سیجنگرسانه
sedayezanjannews.ir/nx17939


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»