کد خبر: 16688
1404/08/03 - 9:23


یادداشت/سعید مالکی

تکرار بن بستی دیگر در کلافی سردر گم

به سخره گرفتن مردم یعنی کاری که شهرداری و مدیران اجرایی زنجان و شورای شهرش با پیاده راه سبزه‌میدان می کنند! یک روز می‌بندند روز دیگر باز می‌کنند و روز بعدش نیمه باز و بسته می‌کنند و این وسط چیزی که برای آن‌ها مهم نیست اعصاب و روان مردم و کسبه ست! یعنی اوج ندانم کاری به معنی "نمی‌دانم چه کنم"!

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ به سخره گرفتن  مردم یعنی کاری که شهرداری و مدیران اجرایی زنجان و شورای شهرش با پیاده راه سبزه‌میدان می کنند! یک روز می‌بندند روز دیگر باز می‌کنند و روز بعدش نیمه باز و بسته می‌کنند و این وسط چیزی که برای آن‌ها مهم نیست اعصاب و روان مردم و کسبه ست! یعنی اوج ندانم کاری به معنی "نمی‌دانم چه کنم"! 

10 سال پیش هنگام ارائه‌ی طرح انتخاب شده در زمان مدیریت مهندس یگانه شهردار وقت، در نمایشگاهی که از مدل‌های انتخاب شده برای طرح بزرگ سبزه میدان در محل موزه‌ی  کارخانه کبریت رو نمایی شد، با پسرم که آن سال‌ها جوانی 15 ساله بود برای دیدن رفتیم. طرحی 2 طبقه و مدرن و چشم نواز که البته آنقدر زیبا بود که به نظر برای شهر ما بلند پروازانه به نظر برسد! 

طوری که نوجوانی 15 ساله هم آن را تشخیص داد و به خود شهردار که در محل حضور داشت مستقیم گفت که غیر ممکن است بتوانند این طرح را اجرا کنند! شاید مهندس به یاد نداشته باشد اما آن جمله هنوز هم در ذهن من مانده است. امروز آن پیش بینی واقعیت یافته و با اجرا و ساخت عجولانه یک چاله‌ی بزرگ به جای آن طرح پست مدرنِ دو طبقه، سبزه میدان را تا ابد به کلافی سردرگم غیر قابل حل تبدیل کردند!

 امروز هم با عجله در حال تبدیل خیابان طالقانی (ذوالفقاری) به پیاده راه هستند و برای شروع هم درختان سرچشمه‌ی زنجان را تارومار کرده‌اند! فردا روز هم با تغییر شورا و شهردار مشخص نیست سلایق جدید ساکن در ساختمان شهرداری معتقد به آن باشند یا نه! این تزلزل در تصمیم گیری و بی توجهی به داده های علمی و کارشناسی و بهره نگرفتن از نظرات عمومی چون نظر سنجی از ساکنان و کاسبان محلی و البته نقص در بودجه ریزی و تامین اعتبار برای کارهای بزرگ، نتیجه‌اش را در سبزه‌میدان نشان داده و برای بقیه‌ی طرح‌ها نیز بهتر از این نخواهد شد. ای کاش در این مدت باقی‌مانده از عمر شورا و شهردار قانونی اجرا می شد تا هیچ پروژه‌ای تا اطلاع ثانوی اجرا نشود!

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانخیابان طالقانیخیابان ذوالفقاریسبزه میدان
sedayezanjannews.ir/nx16688


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»